Model Ikan 3D

Nuduhake 1-24 asil 43

Model-model 3D saka Ikan kayata ikan mas gold ikan kod ikan walleye roach perch pike utara lan liyane kayata kepiting udang tapal kuda.

Iwak iku klompok paraphyletic vertebrata sing ana ing banyu. Klompok ekstensif rahang-leher, sing ditondoi dening insang ginjel ing kabeh tahapan pangembangan postembryonic organisme. Padha manggon ing loro saline lan banyu tawar, saka jero segara depressions menyang gunung kali. Spesies iki nduweni peran penting ing ekosistem paling akuatik minangka bagéan saka rantai pangan. Akeh spesies dikonsumsi dening manungsa lan kanthi mangkono duweni nilai komersial sing penting.

Ukuran model iwak 3D modern beda-beda gumantung saka 7.9 mm nganti 20 m (iwak paus).

Ing donya dikenal. Babagan 300-500 spesies anyar kanggo ilmu diterangake saben taun. Babagan spesies 3,000 manggoni Rusia, kalebu luwih saka spesies 280 sing ditemokake ing segara banyu segara.

Dipercaya menawa kewan jawless sing paling kuna kaya iwak dikenal saka Ordovician awal (kira-kira 450-470 yuta taun kepungkur). Nanging, ing 1999, ing provinsi Cina Yunnan, fosil makhluk kaya iwak Haikouichthys saka klompok jawless watara 530 yuta taun (awal Kambrium) ditemokake. Mbok menawa iki minangka leluhur saka kabeh vertebrata.

Rahang, turunan saka salah sawijining lengkungan, dadi beda antarane iwak pisanan lan iwak maxillary. Saliyane ing rahang, wong-wong mau duwé sirip sing dipasangake, kuping utama kanthi telung sirkuit sing setengah bunderan, lan gerbang lengkungan. Senadyan katon saka iwak maxillary pisanan ing Ordovician, padha ngenggoni posisi bawahan nganti Devonian. Mangkono, spesies kasebut ana luwih saka 100 yuta taun ing kondisi prevalensi jawless, beda karo saiki. Iwak kardilaginous muncul ing sasi Silurian lan Devonian, kira-kira 420 yuta taun kepungkur, lan tekan prima ing Carboniferous. Iwak bajingan manggon ana ing samodra paling dawa saka Devonian; iku bisa uga wis ana ing Silurian.

Download model Fish 3D ing Flatpyramid saiki.