Layanan Model 3D Custom

Perlu model 3D digawe utawa disesuaikan? Ayo kita mbantu sampeyan. We offer high quality 3D modeling customization & rendering services at affordable rates.

Apa sampeyan butuh sawetara owah-owahan utawa 3D Model Graphics sing sejatine anyar? YES, KITA BISA MUNGKIN!

Kita nggawe Model 3D kanggo

3D Printing | Aplikasi Reality diangkat | mobile | Visualisasi

FlatPyramid3D modellers paling qualified kanggo ngirim model 3D kualitas apik ing wektu lan tarif terjangkau. Kita uga nawakake layanan rendering kalebu Karakter & Animasi Rendering, Arsitektur lan CAD Rendering layanan, optimalisasi model 3d kanggo 3D Printing, Mobile, lan Reality app apps. Karya grafis 3d liyane dening modellers kita ngalami kalebu animasi 3d.

pemandangan arsitektur

"Aku ora bakal kelalen model model 3D khusus sing digawe kanggo aku ... iku apik tenan !! Aku entuk adegan adat Maya sing cepet cepet lan kanggo rega sing apik tenan! "

- S. Silver, JMG

"Sampeyan wong rock! Tingkat detail lan profesionalisme sajrone prasaja banget. Aku mesthi bakal menehi saran marang wong liya ... "

- K. Stern, Production Manager

Njaluk Saiki, Punika Cara Njaluk Kanggo Custom 3D

Supaya bisa nyedhiyani penawaran rega lan timeline sing cocog kanggo sampeyan, sampeyan kudu ngirim sawetara informasi dhasar. Mangga nyedhiyakake info ing ngisor iki kanthi panjalukan sampeyan:

  • A referensi foto / gambar / sketsa / kriya apa sampeyan pengin?
  • Sampeyan kepengin ing poli utawa dhuwur resolusi dhuwur / dhuwur?
  • Apa format file sing sampeyan kudu ing (contone, 3ds, max, obj, dae, stl, maya, wt3, jpeg, etc)?
  • Apa sing pengin digunakake kanggo (contone, TV, game, animasi, demo produk, Printing 3d, app seluler, realita ditambah, etc)
  • Apa timeline kanggo proyek iki?
  • Apa budget sampeyan (yaiku, apa sampeyan duwe kasedhiya kanggo proyek iki)?
  • Informasi liyane sing cocog utawa sing cocog karo panjaluk sampeyan.

Custom 3D Modeling FAQs

Carane Kathah Biaya Kanggo Ngatur Model 3D?

Biaya saben model 3D beda amarga didhasarake ing pirang-pirang faktor. Mulane, ora mungkin kanggo menehi rega tanpa mriksani panyuwunan model 3D adat sampeyan. Nanging, minangka pedoman, model 3D sing digawe khusus kanggo biaya luwih saka saham model 3D sing nduweni tingkat detail lan / utawa kerumitan sing padha. Yen sampeyan pengin rigged banjur uga biaya liyane. Model 3D eksklusif uga biaya luwih akeh sing ora eksklusif amarga nalika sampeyan milih model 3D eksklusif sampeyan tetep hak kanggo model 3D.

3d robot transformator kuning
Apa Bedane Antarane Non-Eksklusif Lan Model 3D Eksklusif?

Yen sampeyan entuk model 3D sing ora eksklusif, sampeyan entuk lisensi non-ditransfer non-eksklusif, supaya sampeyan bisa nggunakake proyek kasebut nanging sampeyan ora nduweni hak kanggo model 3D. Nalika sampeyan entuk model 3D eksklusif, sampeyan duwe hak kanggo model 3D lan bisa nindakake apa wae sing sampeyan pilih, kalebu reselling minangka model 3D saham utawa nggunakake proyèk modhèrn 3d lan rendering liyane. Mulane, model 3d eksklusif biaya luwih saka model 3d sing ora eksklusif.

Suwene Apa Iku Njupuk?

Dawa wektu njupuk kita gumantung ing kerumitan pemodelan 3D utawa request rendering lan carane akeh rincian sing nyedhiyani upfront karo lingkup karya. Biasane, ing ngendi wae saka 1 - 6 minggu iku perkiraan apik. Kita uga nggarap tugas sing cepet banget karo watesing wektu. Priksa manawa sampeyan ngerti level urgensi lan kita bakal nindakake kabeh sing paling apik kanggo nepaki panjaluk sampeyan. Kita bisa ngisi biaya sing cilik yen sampeyan ngenteni nganti menit pungkasan ... supaya ora procrastination.

Apa Tipe Of 3D Models Sampeyan Bisa Nggawe?

Kita bisa nggawe spesifikasi, yen sampeyan butuh pemandangan definisi tinggi, cityscape utawa lingkungan utawa mung nggoleki model 3d sing kurang poli kanggo game mobile. We have multiple 3d artists and each specializing in 3D skills set which allows us to serve customers looking for different types of 3d models. Sawetara model 3D umum sing kita gawe kalebu:

  • Custom 3D Model for Printing
  • Model Polygon 3d sing bakal diunduh Aplikasi Mobile
  • Model 3D digawe kanggo Reality Augmented platform kalebu Layar, Metaio, Wikitude, Vuforia, lan liya-liyane.
  • Model 3D kanggo Google Kaca aplikasi
  • Karakter kanggo adegan lan visualisasi
  • Rigging karakter
  • High Definition 3D Models kanggo visualisasi dhuwur utawa demo
  • Arsitektur lan CAD Renderings, lan liya-liyane.
Dinosaurus 3d

Apa Pelanggan Ngomong Prakara Kita Nggawe Model 3D Custom Lan Rendering Layanan Graphik ...

Ayo kita ngewangi sampeyan ngirit wektu lan dhuwit karo modhifikasi lan layanan rendering 3D sing adat, ndeleng ngisor apa sing diomongake pelanggan liyane babagan kita lan sinau luwih akeh babagan model 3D khusus lan nggawe.

"Sampeyan wis nyimpen kula saiki telu ... Aku model 3D akurat lan nyata siap kanggo pindhah ing mung sawetara dina! "

- J. Clark, Marketing Manager

"Kita seneng banget Flat Pyramid, padha banget kerja karo kita kanggo nyedhiyakake hasil sing apik ing wektu sing tepat! "

- M. Vanderspeigle, Studio Animasi

Apa Gunakake Flat Pyramid Kanggo 3D Modeling & Rendering Needs

Nggawe model 3D bisa dadi proses larang lan wektu sing akeh. Kawruh, sabar lan ketrampilan dibutuhake kanggo saben tahap saka komposisi model 3D, saka nggawe bolong kanggo ngaplikasi tekstur. Tambahan, nambah rincian sing dibutuhake kanggo model 3d khusus kalebu nggawe rendering, rigging utawa nggawe animasi kanthi rinci, supaya proyek 3D katon ing cara sampeyan, mbutuhake jumlah karya lan bakat sing signifikan kanthi modul 3D. Tambah kabeh iki - watesan lan owah-owahan pungkasan pungkasan dening klien.

Supaya kanggo miwiti kepala, gunakake pemodelan 3D khusus lan layanan rendering, sing ngirit wektu lan dhuwit, supaya sampeyan duwe wektu kanggo njelajah kemungkinan kreatif lan ngirim project menyang pelanggan, cara sing dikarepake.

Akeh situs web model 3D uga nawakake layanan modifikasi khusus. Ing FlatPyramid, kita duwe model 3D kualitas apik ing omah lan saka ing saindhenging donya kanthi maneka warna pengalaman lan pengalaman 3D sing bisa mbantu sampeyan nggawe model 3D ing cara sampeyan mbutuhake.

Nggunakake teknologi digitisasi paling anyar lan piranti lunak pemodelan 3D, kita bisa nggawe model 3D saka sketsa gambar, spesifikasi rinci utawa gambar obyek donya sing nyata. Kita uga bisa mbantu sampeyan kanthi obyek sing ora ana, kayata bukti proyèk konsep, penemuan lan paten.

Arsitektur Lan CAD Rendering

Kanggo nggawe, kita spesialisasi ing arsitèktural lan CAD rendering. Proses minangka kaya mangkene:

  • Langkah 1:

    Sampeyan ngirimake syarat lan referensi file. File referensi apik kalebu file CAD kanthi elevasi, rencana lantai, rencana situs, gambar. Kalebu informasi sing cocog utawa tambahan. Malah tanpa file CAD utawa gambar, sketsa bisa ditampa. Kalebu sudut perspektif, conto bahan, werna lan / utawa sakcedhake, yen kasedhiya.

    tampilan ndhuwur omah
  • Langkah 2:

    Kita nyedhiyakake penawaran rega nalika nampa file lan syarat sampeyan.

  • Langkah 3:

    Kita nyetel model rancangan kanggo review, komentar lan persetujuan.

  • Langkah 4:

    Kita ngirim sampeyan sumber 3d model lan / utawa gawé ing format file sampeyan sing dijaluk.

Need 3D Models Customized? Ayo Kita Ngatur Iku Kanggo Sampeyan.
We Offer High Quality 3D Model Customization At Affordable Rates.

Perlu owah-owahan sawetara utawa model 3D sing anyar? Kita bisa mbantu! FlatPyramidseniman sing nduweni kaluwihan ngasilake karya adat sing apik ing wektu lan tarif terjangkau.

Deleng ing ngisor iki apa sing diomongake pelanggan babagan modhifikasi lan modifikasi Layanan 3D

omah-omahé poly murah tengahan abad pertengahan

"Layanan rendering paling apik sing aku kerep digunakake. Kowe gedhe! Lan pricing sampeyan cukup prima amarga watesing wektu. Aku mesthi bakal ngrujuk arsitek liyane kanggo nggunakake layanan sampeyan. Thanks kanggo gawé apik. "

- M. Molito, Arsitek

"Aku seneng yen sampeyan ngatur bali lan balik kanggo nyedhiyakake persis karo mobil lan format 3d sing bener sing bisa digunakake mesin game kita. "

- Y. Kinjo, Artis 3D

"Sampeyan tansah menehi hasil gedhe ing wektu lan ing rega sing bisa kita ... ... kabeh ing grup kita kesengsem karo tingkat rinci sing sijine menyang karya ..."

- K. Francis, Manager Produksi

Perlu owah-owahan sawetara utawa model 3D sing anyar? Ayo disesuaikan kanggo sampeyan. Perlu sawetara rendering rampung kanggo sampeyan? Kita bisa mbantu! Ing Flat Pyramid kita offer kualitas 3D model kustomisasi & rendering layanan grafis ing tarif terjangkau dening sawetara modhèrn 3d paling apik ing industri.

Model 3d saka adat gun

Cara Meminta Model Custom 3D, Render, Lan Animasi

Supaya kita bisa nyedhiyani penawaran rega sing tepat lan timeline kanggo completion sampeyan kudu nyedhiyani kita karo sawetara informasi dhasar. Mangga nyedhiyani katrangan ing ngisor iki kanggo ngaktifake kita nanggapi kanthi tepat kanggo panyuwunan sampeyan:

  • A referensi foto / gambar / sketsa / kriya apa sampeyan pengin?
  • Sampeyan kepengin ing poli utawa dhuwur resolusi dhuwur / dhuwur?
  • Apa format file sing sampeyan kudu ing (contone, 3ds, max, obj, maya, wt3, stl, jpeg, etc)?
  • Apa sampeyan pengin digunakake kanggo (contone, TV, game, animasi, demo produk, Printing 3d, realita ditambah, etc)
  • Apa timeline kanggo proyek iki?
  • Apa budget sampeyan (yaiku, apa sampeyan duwe kasedhiya kanggo proyek iki)?
  • Informasi liyane sing cocog utawa sing cocog karo panjaluk sampeyan.

Custom 3D Modeling And Customization Tips

Nalika sampeyan miwiti proyek pemodelan 3D sampeyan, mangerteni luwih akeh babagan modhifikasi 3D lan ngirit wektu lan dhuwit, ing jangka cendhak lan jangka panjang, kanthi tips iki.

Tips Ngembangake Modeling 3D Lan Rendering Proyeks Luwih cepet

Diwenehi keterlibatan awal saka individu ing saindhenging organisasi sampeyan - Kalebu perwakilan saka kabeh bagean sing kena pengaruh organisasi sampeyan - marketing, finance, management, lan individu ing luar organisasi sampeyan, kayata klien sampeyan. Iku bakal nggawa perspektif sing beda sajrone proses kasebut lan yen proyek 3D dikirim, dheweke bakal nampa lan nglakokake sing luwih cepet.

kapal adat 3d

Ngenali alasan kanggo nggoleki modhifikasi 3D lan nggawe layanan grafis - Nalika ngevaluasi lan milih vendor kanggo ngrampungake pemodelan khusus 3D lan request, kompromi kudu digawe. Nuduhake alasan utami sampeyan karo vendor bakal ngidini sampeyan menehi saran / tawaran sing nemtokake kabutuhan sampeyan lan pungkasane model 3D sing wis rampung. Berkomunikasi iki alasan utama kanggo vendor sampeyan nggunakake dokumen kayata panjalukan kanggo proposal, RFP utawa nyuwun informasi, RFI.

Cetha babagan kriteria evaluasi sampeyan - Nemtokake kriteria lan cara kanggo ngevaluasi proposal lan model 3D rampung utawa diisi. Iki bakal menehi sawetara framework kanggo format RFP / RFI sampeyan. Uga, ora ngganti pikiran babagan kriteria kajaba pancen prelu amarga iki bisa ngetrapake garis wektu lan budget kabeh project.

tengkorak tanduk kewan 3d wireframe

Nyetel tanggalan aktivitas kanggo ngevaluasi model 3D lan nggawe lan mematuhi - Setuju karo jadwal rapat biasa. Pakaryan karo vendor sampeyan ing wanci-wanci kanggo ngatur jadwal maneh kanggo ngrampungake rancangan gambar render model utawa animasi 3D khusus. Iki bakal entuk komitmen saka staf sing kasedhiya lan kanggo nggawe keputusan kanthi pas wektune nalika gambar sing dikirim gambar dikirim menyang sampeyan kanggo saran.

Melu evaluator tombol ing kabeh aspek pilihan - Sajrone demonstrasi, nliti proposal lan evaluasi conto gambar sing dilakoni, ndherek saben wong sing perlu ngevaluasi proyek, utamane penilai utama sing bisa menehi saran sing apik. Kanthi cara iki, sampeyan bisa entuk input lan prasetya marang owah-owahan ing awal lan nyegah panundha utawa owahan sing ora perlu.

kursi 3d model adat
pemodelan adat 3d saka wit res kang
tank tank 3d
3d nerjemahake motor
arsitektur objek

Yen sampeyan ora bisa nemokake model 3d sing nyukupi kabutuhan proyek sampeyan, ayo modhèl 3d sing paling dhuwur nggawé sampeyan.

We spesialis ing nggarap sampeyan kanggo nggawe sampeyan karya adat sing apik ing wektu lan tarif terjangkau. Deleng ing ngisor iki apa sing dikatakake pelanggan babagan layanan modeling lan ranah 3d kustom kita, kalebu Animasi Rendering, Arsitektur lan CAD Rendering, Custom 3D Models, etc.

"Atas jenenge tim desainku, aku arep matur nuwun kanggo nggoleki ing nduwur lan ngluwihi adegan 3d supaya tim prodhuksi kirim pengin ... para klien kita padha kesengsem karo produksi ... Aku pasti bakal nggunakake layanan maneh ! "

- P. Bojarski, Project Manager

"Layanan sampeyan apik banget amarga fokus ing njupuk kualitas karya sing kita butuhake lan bisa digunakake ing proyek kasebut. "

- A. Krause, Manager Produksi

Ayo disesuaikan kanggo sampeyan lan ngirit wektu lan dhuwit. Kirimi panjalukmu lan kita bakal bungah nulung sampeyan. Kita duwe sawetara modhèl 3d sing paling apik ing industri.

Njaluk Saiki! Kirim Request Sampeyan Kanggo 3D Adat

Njaluk penawaran rega lan timeline kanggo completion dening ngirim kita panjalukan karo informasi ing ngisor iki:

  • A referensi foto / gambar / sketsa / kriya apa sampeyan pengin?
  • Sampeyan kepengin ing poli utawa dhuwur resolusi dhuwur / dhuwur?
  • Apa format file sing sampeyan kudu ing (contone, 3ds, obj, maya, stl, wt3, jpeg, etc)?
  • Apa sampeyan pengin digunakake kanggo (contone, TV, game, animasi, demo produk, Printing 3d, realita ditambah, etc)
  • Apa timeline kanggo proyek iki?
  • Apa budget sampeyan (yaiku, apa sampeyan duwe kasedhiya kanggo proyek iki)?
  • Informasi liyane sing cocog utawa sing cocog karo panjaluk sampeyan.