Model 3D Liyane

Model 3D » Model 3D Industri » Industri liyane

Nuduhake 1-24 asil 88

Model 3D Industri kayata alat, suku cadang, mesin, pasokan, lan liya-liyane.

Industri - sawijining pabrik (pabrik, pabrik, pabrik, tambang, tambang, tetanduran) sing melu produksi alat buruh (loro kanggo sektor ekonomi lan industri liyane), ekstraksi bahan baku, bahan, bahan bakar, produksi energi lan pangolahan luwih saka produk sing diduweni ing industri utawa diprodhuksi ing tetanèn - produksi barang konsumen.

Industri kasebut minangka sektor paling penting ing perekonomian nasional, duweni pangaruh ing tingkat pangembangan pasukan produktif masyarakat. Struktur model 3d industri liyane kalebu komposisi lan proporsi manéka industri lan jinis prodhuksi sing disedhiyakake, lan dinamika owah-owahan ing saham kasebut.

Industri wis digawé ing lingkungan petani petani rumah tangga alam. Sakwéné sistem komunal primitif, cabang-cabang utama kegiatan produksi digawé ing mayoritas bangsa (tetanèn lan breeding sapi), nalika produk sing dimaksudaké kanggo konsumsi dhewe digawe saka bahan mentah sing ditambang ing ékonomi sing padha. Pengembangan lan orientasi industri domestik ditemtokake dening kahanan lokal lan gumantung marang kasedhiyan bahan baku.