Model Medis 3D Liyane

Model 3D » Medical 3d Models » Kedokteran Liyane

Nuduhake kabeh asil 6

Model 3D Medical liyane ing Flatpyramid.

Nomenclature piranti medis global, GMDN, umume digunakake kanggo ngelas piranti-piranti medis.

Saliyane sing ditrapake kanggo diagnostik in vitro, piranti medis enggo bareng:

1. dening tingkat keamanan:

kelas 1 - piranti medis resiko kurang;
kelas 2a - piranti medis resiko medium;
Kelas 2b - produk medis beresiko beresiko;
kelas 3 - produk medis beresiko dhuwur.
2. kanthi tujuan fungsional, sing dianggep kritéria kaya:

durasi panggunaan;
invasi;
cara kanggo sesambungan karo awak manungsa;
sumber energi;
fungsi sing penting.
Piranti lunak sing digunakake kanggo operate piranti-piranti medis uga ditrapake kanggo piranti-piranti medis lan nampa kelas sing padha karo piranti medis sing dimaksud.

Format file 3D Medical liyane: 3ds maks fbx ma mb obj