Medical 3d Models

Model 3D » Medical 3d Models

Nuduhake 1-24 asil 138

Wiwitane, imaging medis ing ilustrasi. Sawise kabeh, wiwit awak manungsa wiwit sinau dening para dokter ing jaman kuna, dheweke nampilake maneka warna organ kanggo pangerten sing luwih apik lan demonstrasi marang kolega. Malah ing Age of Revival, para seniman kanthi tancep narik organ manungsa, mbuwang kathah wekdal lan energi.

Ilustrasi medis saiki digunakake uga, nanging akeh kesulitan. Sawijining nggawe entuk sawetara wektu, lan karya biasane dibutuhake kanthi cepet. Ing kasus iki, seniman sing paling ahli ora bisa kanthi cepet lan kanthi ilustrasi otak utawa organ manungsa liyane, nanging sampeyan kudu nggambar sawetara proyeksi saka pihak sing beda-beda!

Padha dadi kanggo macem-macem pangolahan njupuk Panggonan ing awak. Padha kudu katon ing wektu nyata, lan ora digambar, supaya bisa ngerti inti sing bener. Mulane model 3D medhis cepet dadi populer. Mung kanthi bantuan kasebut kita bisa nggambarake proses utawa struktur biologi kanthi cekap. Iki perlu ing macem-macem pidato umum kanggo ndhukung tembung nggunakake ilustrasi 3D. Ing simposium lan konferensi medhia modern, pemodelan 3D cukup populer.

Ana macem-macem model 3D medis Flatpyramid:

  • Anatomi
  • Koleksi Kesehatan
  • piranti
  • Wear

Browsing liwat kategori iki sampeyan bakal nemokake akeh model 3D medis sing bakal nylametake panjenengan supaya akeh wektu.