Model 3D Diagnostik

Nuduhake kabeh asil 4

Model 3D Medical Equipment on Flatpyramid.

Diagnosis medis - kompleks kegiatan lan riset sing ditujokake kanggo nggawe diagnosis, yaiku panyebab nyata penyakit kasebut, uga owah-owahan lingkungan internal organisme lan penyakit sing ana gandhengane, lan pengangkatan perawatan penyakit sing efektif. Diagnosis medis dipérang dadi semiotik; cara pamriksan pasien, sing dipérang dadi cara pamriksan laboratorium, instrumental lan fisik; uga dhasar metodologis kanggo nggawe diagnosis.

Proses nggawe diagnosis diwiwiti saka wiwitan pemeriksaan pasien ing institusi medis utawa nalika telpon menyang dokter ing papan dununge pasien. Diagnosis penyakit diwiwiti saka koleksi anamnesis penyakit kasebut. Sawise nglumpukake anamnesis, dhokter nindakake kajian babagan pasien, sajrone nindakake perkusi lan auskultasi pasien, palpasi situs penyakit, ngukur tekanan getih pasien, denyut jantung lan tingkat ambegan, lan ngukur suhu awak sing sabar Data saka anamnesis lan tinjauan pasien kacathet ing cathetan medis.