Model 3D Diagnostik

Nuduhake kabeh asil 4

Model 3D Medical Equipment on Flatpyramid.

Diagnosa medis - komplek kegiatan lan riset sing ditujokake kanggo nggawe diagnosis, yaiku panyebab sing tepat saka penyakit kasebut, uga owah-owahan ing lingkungan internal organisme lan penyakit sing gegandhengan, lan proses penanganan penyakit sing efektif. Diagnosis medis dipérang dadi semiotika; metode pemeriksa pasien, sing dipérang dadi laboratorium, instrumental lan cara fisik pemeriksa; uga minangka basis metodologi kanggo ngadhepi diagnosis.

Proses ngupayakake diagnosis wiwit saka awal banget pemeriksaan pasien ing institusi medis utawa nalika panggilan dokter ing panggonan panggonan pasien. Diagnosis saka penyakit kasebut wiwit saka koleksi penyakit anamnesis. Sawise ngumpulake anamnesis, dhokter nglakoni panangane pasien kasebut, sajrone nandhang perkusi lan auskultasi pasien, palpation situs penyakit, ngukur tekanan getih pasien, tingkat jantung lan tingkat respirasi, lan ngukur suhu awak sabar. Data saka anamnesis lan review pasien dicathet ing cathetan medical.