Model Anatomi 3D liyane

Model 3D » Medical 3d Models » Anatomi » Anatomi liyane

Nuduhake kabeh asil 24

Model Anatomi 3D liyane kalebu Medical and Excretory, Genitourinary, etc.

Anatomi manungsa minangka bagean saka biologi sing nyinaoni morfologi awak manungsa, sistem, lan organ, uga struktur lan pengaturan. Anatomi fungsional ndadekake tugas njlentrehake hubungan ing struktur organ lan sistem ing awak manungsa kanthi sifat fungsi, ing manungsa. Cabang ilmu iki penting banget kanggo biologi lan obat. Kajaba iku, kawruh babagan anatomi perlu kanggo diterapake seni kanggo transfer kanthi bener proporsi, postures, patrap lan ekspresi wajah manungsa. Mangkono, subjek saka panularan anatomi manungsa yaiku wangun lan struktur, asal, lan pangembangan awak manungsa. Anatomi manungsa minangka salah sawijining disiplin dhasar ing sistem pendidikan medis lan biologi, sing ana hubungane karo disiplin kayadene antropologi lan fisiologi manungsa, uga anatomi komparatif, ajaran evolusi, lan genetika. Penyisihan anatomi manungsa saka balung anatomi organisme sing urip disababaké ora mung dening anané tandha-tandha anatomi karakteristik ing manungsa nanging uga kanthi pembentukan pikiran, eling lan ucapan sing artikul ing manungsa.

Model file Anatomi 3D liyane: 3ds, max, fbx, c4d, dae, ma, mb, 3dm, obj