Jantung 3D Model

Nuduhake kabeh asil 6

Pilih Model 3D Jantung Manungsa

Model organ awak 3D sing populer ing bidang medis, ing kene sampeyan bisa nemokake model 3D jantung.

Jantung minangka organ otot-otot berongga, sing kanthi kontraksi berirama bola-bali, nyedhiyakake aliran getih liwat pembuluh getih. Saiki ana ing kabeh organisme urip kanthi sistem sirkulasi sing berkembang, kalebu kabeh vertebrata, kalebu manungsa. Jantung vertebrata kalebu utamane jaringan jantung, endotel, lan jaringan ikat. Ing kasus iki, "otot unik" iki minangka jinis jaringan otot striated khusus sing ditemokake khusus ing jantung. Atine wong, kanthi rata-rata nyuda 72 kaping saben menit, bakal nindakake udakara 2.5 milyar siklus sajrone 66 taun. Jisim organ (manungsa) gumantung saka jenis kelamin lan biasane tekan 250-300 gram ing wanita lan 300-350 gram kanggo pria.

Tisu otot jantung mamalia ora duwe kemampuan kanggo pulih saka karusakan (kajaba mamalia ing wektu embrio, sing bisa regenerasi organ kasebut kanthi wates tartamtu), ora kaya jaringan sawetara iwak lan amfibi. Nanging, peneliti ing University of Texas Southwestern Medical Center nuduhake yen organ mouse, sing isih sedina wiwit lair, bisa dibalekake maneh, lan jantung tikus pitung dina ora ana maneh.

Format file model 3D 3D jantung sing populer: 4ds, max, dxf, dwg, fbx, cob, c3d, x, lwo, XNUMXdm, skp, hrc, xsi, wrl, wrz, obj

Model 3D sing populer: Jantung