Jantung 3D Model

Nuduhake kabeh asil 6

Pilih Model 3D Jantung Manungsa

Model 3D organ-organ awak sing populer ing lingkungan medis, kene sampeyan bisa nemokake model 3D jantung.

Jantung kasebut minangka organ otot-otot bersuara, sing liwat kontraksi irama terus-terusan nyedhiyakake aliran getih liwat pembuluh getih. Saiki ing kabeh organisme urip kanthi sistem sirkulasi sing dikembangake, kalebu kabeh vertebrata, kalebu manungsa. Jantung vertebrata kalebu utamane saka jaringan jantung, endothelial lan konektif. Ing kasus iki, "otot unik" minangka jinis jaringan otot striated khusus sing ditemokake ing jantung. Jantung wong, rata-rata kaping 72 saben menit, bakal nindakake siklus 2.5 milyar sajrone 66 taun. Jisim organ (manungsa) gumantung saka jinis lan biasane tekan gram 250-300 ing wanita lan gram 300-350.

Tisu otot jantung mamalia ora duwe kemampuan kanggo pulih saka karusakan (kajaba mamalia ing wektu embrio, sing bisa regenerasi organ kasebut kanthi wates tartamtu), ora kaya jaringan sawetara iwak lan amfibi. Nanging, peneliti ing University of Texas Southwestern Medical Center nuduhake yen organ mouse, sing isih sedina wiwit lair, bisa dibalekake maneh, lan jantung tikus pitung dina ora ana maneh.

Format file 3D mode jantung populer: 3ds, max, dxf, dwg, fbx, cob, c4d, x, lwo, 3dm, skp, hrc, xsi, wrl, wrz, obj

Model 3D sing populer: Jantung