Medical Monitor 3D Models

Model 3D » Medical 3d Models » Peralatan Medis » Kesehatan Monitor

Ora produk ditemokaké cocog pilihan.

Model 3D Medical Monitors lan peralatan elektronik liyane.

Kanthi bantuan saka monitor bedah, dirancang miturut standar sing digunakake ing perawatan kesehatan, bedah lan asisten bisa ndeleng gambaran sing cetha ing sembarang resolusi nganti 4K saka kamera medis lan piranti visualisasi liyane. Amarga anané manéka warna konektor lan mod tampilan, pemantau bisa gampang digabung ing sistem medis modhèrn. Pemantauan medis menehi stabilitas dhuwur, kontras lan stabilitas kualitas gambar. Peralatan iki mung ditrapake kanggo nggunakake medis profesional. Status pendaftaran piranti-piranti medis beda-beda miturut negara.

Ana akeh manufaktur monitor, nanging ana manufaktur LCD sing luwih sithik. Ana macem-macem jinis panel sing beda-beda ing sudut pandang, transfer warna, wektu respon, luwih dhuwur kinerja, biaya sing luwih dhuwur. Monitor medis luwih apik kanggo milih tampilan LCD monochrome. Panel iki dirancang kanggo ngirim kanthi luwih transfer gambar sinar x. Ing panel LCD larang ing proses produksi, panerake padhang kanggo nylametake layar kanthi seragam.

Ing panemu paling wigati sing beda utama antarane monitor rumah tangga lan medis siji yaiku resolusi. Anggepan iki salah, mung sawetara monitor medis sing duwe resolusi sing cukup ngluwihi monitor rumah tangga. Piranti jinis sinar X sing beda-beda mbutuhake resolusi beda ing monitor medis.