Eye 3D Models

Nuduhake kabeh asil 8

Model 3D mata yaiku model saka organ sensori (organ sistem visual) manungsa utawa kéwan sing nduwèni kemampuan kanggo ngertèni radiasi elektromagnetik ing sawetara gelombang cahaya lan nyedhiyakake fungsi panglihatan. Wong liwat mripat nrima babagan 90% informasi saka njaba donya.

Mata kéwan vertebrata minangka bagéan saka penganalisis visual ing ngendi sèl neurosensis (photoreceptor) saka retina nglakoni fungsi photoreceptor.

Mati manungsa kasusun saka eyeball lan saraf optik kanthi cangkang. Ana rong mata sing ana ing sandhungane manungsa utawa tengkorak vertebrata liyane.

Bola mata kalebu membran sing ngubengi inti ing mripat, makili isine transparan - awak vitreous, lensa, lan banyolan banyu ing ruang ngarep lan posterior.

Inti eyeball dikelilingi dening telung cangkang: njaba, tengah lan jero.

Format file sing paling populer: 3ds, max, fbx, c4d, lwo, hrc, xsi, tekstur, obj