Model Penis 3D

Nuduhake asil siji

Model Penis 3D ing Flatpyramid.

Penis minangka salah sawijining organ njaba wong sing nggarap fungsi sistem genitourinary lan reproduksi. Digunakna kanggo awak kanggo ekskresi urine, coitus, lan ejaculation.

Ing penis, oyod utawa basa (lat Rádix pénis), awak utawa stem (lat Córpus pénis) lan sirah (lat Glans pénis) dibedakake. Batang gedhe dumadi saka tiga struktur anatomi sing bujur: loro sing bisa ngisi getih sajrone ereksi awak-awak gua lan salah sijining awak spongy sing ana ing sangisoré, ing endi urethra liwat.

Manuk zaitun lan spongy saka penis lanang kalebu membran albuminous sing padhet, saka ngendi pirang-pirang lintang - trabecula, mlebu ing jero, celah antarane wujud "gua" utawa lacunae (Latin cavérnae).

Awak-awang sing ana ing pinggir, awak sing ana ing alur, jejer menyang permukaan ngisor, bebarengan karo uretra utawa uretra sing ngliwati ketebalan (uréthra Latin). Awak spongy bakal rampung ing mburi penopang-shaped penis - kepala penis. Pucuk endhas, sing nutupi endhasé gua-gua, ngepungake karo wong-wong mau, mbentuk thickening (corolla) ing sakubengé, ing endhas sing ana ing alur coronal.