Medical Laboratory 3D Models

Model 3D » Medical 3d Models » Peralatan Medis » Medical Laboratory

Nuduhake kabeh asil 4

Model 3D Peralatan Laboratorium Medis.

Laboratorium medis (stasiun analitis utawa sanitasi) - institusi sing melu sinau produk sing bisa dipangan, zat rasa, lan barang-barang konsumen liyane, kanggo nemtokake kabecikan ing babagan kesehatan.

Komposisi peralatan (instalasi, instrumen, lan alat) gumantung marang arah riset ing laboratorium lan jumlah pendanaan.

Uga ana laboratorium pengujian (pusat uji coba) - laboratorium sing terakreditasi kanggo nyoba produk ing salah sawijining sistem sertifikasi sing ana sesuai karo bidang akreditasi.