Medical Laboratory 3D Models

Model 3D » Medical 3d Models » Peralatan Medis » Medical Laboratory

Nuduhake kabeh asil 4

Model 3D Peralatan Laboratorium Medis.

Laboratorium medis (analytical or sanitary station) - sawijining lembaga sing nyinaoni babagan bahan panganan, bahan perasa, lan barang konsumen liyane, kanggo nemtokake kabecikan ing babagan kesehatan.

Komposisi peralatan (instalasi, instrumen, lan alat) gumantung marang arah riset ing laboratorium lan jumlah pendanaan.

Ana uga testing laboratorium (testing center) - laboratorium akreditasi kanggo nyoba produk ing salah sijine sistem sertifikasi sing wis ana sajrone bidang akreditasi.