Dentistry 3D Models

Model 3D » Medical 3d Models » Medical Devices » Kedokteran Gigi

Nuduhake asil siji

Model Dentistry 3D ing Flatpyramid.

Dentistry minangka cabang obat sing nyinaoni untu, struktur lan fungsi, panyakit, metode pencegahan lan perawatan, uga penyakit rongga lisan, rahang lan watese pasuryan lan gulu. Dokter gigi asring diarani dokter gigi (saka Frent dentiste), sanajan konsep dentist kalebu ora mung dokter gigi nanging uga dokter gigi, asisten dental, lan teknisi gigi.

Dentistry - ilmu sing nyinaoni struktur, fungsi, tingkat, lan patologi saka rongga lisan lan area maxillofacial.

Ilmu Kedokteran yaiku pendekatan terpadu kanggo riset, identifikasi, lan perawatan penyakit dental sing ngluwihi norma medis lan nyebabake kabeh kondisi patologis.

Dentistry estetis minangka popularitas kanthi cepet ing industri gigi, sing dawa lan kuwat ditahan ing posisi utama ing Kulon. Iku pabrik ngimpi Hollywood sing dadi ibu saka pemugaran seni untu - asale saka "eseman Hollywood" dingerteni tanpa decoding. Sikap civilized kanggo kesehatan lan estetis negara untu characterizes ora mung tingkat budaya manungsa, nanging uga nekanake sosial sawijining posisi. "Wesi" untu sing kasar utawa, malah luwih elek, gagal banget ing dentition ora mung disfigure lan umure wong, nanging uga nandheske marang rasa dhiri pribadine lan levity sing ana hubungane karo kesehatane.