Peralatan Kesehatan liyane 3D Models

Model 3D » Medical 3d Models » Medical Devices » Piranti Kesehatan liyane

Nuduhake kabeh asil 2

Model 3D piranti medis liyane saham 3dmodels.

Alat-alat medis liyane kayata pacemakers, pompa insulin, pamasang ruangan operasi, defibrillator, lan piranti bedah, kalebu stimulant otak, nduweni kemampuan kanggo mentransfer informasi penting babagan kondisi pasien kanggo para profesional medis. Uga akeh piranti kasebut bisa dikontrol saka jarak jauh. Fitur kasebut nduweni keprihatinan babagan privasi lan keamanan babagan kesalahan manungsa lan kegagalan teknis. Studi-studi wis dilakoni ing kerentanan piranti-piranti medis kanggo gawe, lan ternyata wis ana risiko.

Ing 2008, programer mbuktikake yen pacemaker lan defibrillator bisa disusupi liwat peralatan radio nirkabel, antena lan komputer pribadi. Pasinaon iki wis nampilake yen sampeyan bisa nyetop karya defibrillators lan pacemakers lan reprogram kasebut kanggo ngasilake pukulan sing bisa nyebabake nyebabake pasien utawa kanggo miwiti program kerja. Jay Redcliffe, salah sawijining peneliti, kabeh iki ngandhakake keprihatinan babagan safety piranti-piranti medis. Panjenenganipun nyathet keprihatinan ing konperensi keamanan. Radcliffe khawatir yen piranti kasebut bisa ngrugekke lan nemokake yen serangan mematut uga bisa kanggo pompa insulin lan monitor glukosa.

Sawetara manufaktur piranti medis liyane ngeculake ancaman saka serangan kasebut lan pratelan yen serangan sing ditindakake kasebut ditindakake dening para ahli keamanan sing mumpuni lan ora mungkin kedadeyan ing donya nyata. Ing wektu sing padha, manufaktur liyane nyuwun ahli keamanan piranti lunak kanggo mriksa keamanan piranti kasebut.

Ing wulan Juni 2011, ahli keamanan nedahake kanthi bantuan hardware lan manual pangguna sing gampang diakses, ilmuwan bisa ndeleng informasi babagan sistem pompa insulin nirkabel kanthi kombinasi monitor glukosa. Kanthi bantuan piranti nirkabel khusus, ilmuwan bisa ngontrol dosis insulin. Anand Ragunathan, peneliti ing industri, nerangake manawa piranti medis liyane bakal luwih cilik lan luwih entheng tinimbang wektu, supaya sampeyan bisa kanthi cepet pindhah karo dheweke. Kerugian iku minangka fitur safety tambahan bakal nyumbang kanggo nambah ukuran baterei lan nambahake prabeya piranti.

Dr. William Meisel nyaranake sawetara gagasan sing ngajar supaya bisa ngatasi masalah hacking. Pisanan, peretas bisa entuk informasi pribadi kanggo keuntungan finansial utawa kauntungan; Kapindho, ngrusak reputasi pabrikan saka piranti kasebut; thirdly, dugaan cidera financial sing disengaja dening penyerang kanggo wong. Para panaliti nawakake sapérangan pituwas. Salah siji solusi kanggo nggunakake kode gantian. Solusi liyane yaiku nggunakake teknologi sing disebut "komunikasi nirkabel liwat awak manungsa" "komunikasi sing digabungake karo awak", sing nggunakake kulit manungsa minangka pandu arah kanggo komunikasi nirkabel.