Perlengkapan Medis 3D Models

Model 3D » Medical 3d Models » Medical Devices » Perlengkapan Medis

Nuduhake kabeh asil 12

Model Perlengkapan Medis 3D ing Flatpyramid.

Piranti kesehatan minangka piranti sing digunakake kanggo ndandani, nyegah utawa ngobati maneka penyakit. Termasuk instrumen, apparatus, implan, in vitro reagents, consumables, devices, instruments, furniture and other products. Piranti medis ora kalebu obatan sing duwe efek "farmakologi, imunologi, genetik utawa metabolik ing awak manungsa."

Tanpa piranti medis khusus, bakal angel entuk manfaat sing efektif saka obatan ing awak manungsa, uga introduksi obat-obatan tartamtu menyang awak. Amarga obat-obatan sing nggunakake piranti-piranti medis luwih efektif tumrap organisme urip liwat macem-macem efek fisik, mekanik utawa termal.

Ana loro piranti medis umum sing ditampa ing macem-macem cabang obat lan piranti sing cukup anyar, asring digunakake kanggo individu, kanggo perawatan utawa diagnosis penyakit tartamtu.

Alat medis beda-beda ing kerumitan lan panggunaan. Conto kalebu piranti prasaja, kayata thermometer medis lan sarung tangan sapisan, uga luwih canggih sing mbutuhake kualifikasi khusus saka dokter: komputer lan piranti kanggo nganakake ujian medis, ngenalake implan lan prostitet menyang awak. Rancangan piranti-piranti medis yaiku bagean utama saka bidang teknik biomedis.

Ing salebeting maneka warna, thanks kanggo piranti medis, kwalitasipun ningkataken kualitas perawatan manungsa. Paten pisanan kanggo piranti medis AS ditanggepi ing 1776. Salah siji perangkat medhia paling gampang yaiku thermometer.

Pasar piranti medis global ngrambah kira-kira $ 209 milyar ing 2006.

Modhèl modhèl nyedhiyakake modhèl 3D: 3ds max lwo hrc xsi obj