Model Sokongan Manfaat 3D

Model 3D » Medical 3d Models » Peralatan Medis » Dhukungan urip

Nuduhake kabeh asil 2

SISTEM SISTEM LIFE SISTEM 3D -

sawijining komplèks teknis, fisika kimia lan biologis kanthi tegas njaga panyiapan lan pangopènan kondisi sing perlu kanggo urip manungsa (oksigen, banyu, nutrisi, penghapusan produk metabolik sing mbebayani, lan liya-liyané) ing struktur sing bisa dienggoni (umpamane, ing kapal selam, kapal angkasa, orbit stasiun.

Sistem pendhidhikan urip uga digunakake ing misi spacecraft manned.
Ing kondisi penerbangan spasi sing ora umum (vakum, ijol-ijolan panas sing sinambung, radiasi ionisasi), wong kudu ing kompartemen ruang angkasa tertutup saka pesawat ruang angkasa. Ing komplek sing bisa ditemoni, kudu nggawe kahanan kanggo njamin eksistensi normal lan karya wong. Kondisi kasebut kudu dikelola ing sajrone penerbangan kabeh, nyisakake bahan kimia sing dikonsumsi dening wong menyang kompartemen lan ngilangi produk metabolik. Sistem spaceborne saka pesawat ruang angkasa (CLA), sing ngatasi masalah kasebut, disebut sistem pendhidhikan urip (LSS).