tangan 3D Models

Nuduhake asil siji

Model 3D tangan ing Flatpyramid.

Tangane yaiku lengen ndhuwur saka wong, organ sistem musculoskeletal, salah sijine bagian utama awak. Kanthi bantuan saka tangane wong bisa nindakake aksi akeh, utama yaiku kemampuan kanggo nggayuh obyek.

Sistem otot lengen kalebu sawetara lapisan otot, lan akeh otot sing dibuwang luwih saka siji sendhi, supaya kontraksi saka siji otot bisa ngganti posisi ing sawetara sendi.

Tangane nduweni kepenak. Serat efferent ngirim sinyal saka sumsum tulang belakang menyang tangan, lan serat afferent saka tangan menyang sumsum tulang belakang (liwat ganglia dorsal). Serat diklumpukake ing saraf, lan meh kabeh dicampur, yaiku, ngemot serat efferent lan afferent.

Tangane dilengkapi karo endhas endhog sing sensitif (nalika tangan "go numb", iki tandha yen ana sing salah karo dheweke).