Mens Aksesoris Model 3D

Model 3D » Kain 3D Model » Aksesoris Wanita

Nuduhake 1-24 asil 33

Model aksesoris Mens 3D

Aksesoris iku unsur fashion sing penting banget. Aksesoris Model 3d populer kanggo tujuan iklan lan kanggo pengembangan game, uga, apik kanggo perancang busana. Ana macem-macem jinis aksesoris mens:

  • Tas Tas Klasik lan Kasual
  • Tas, folder, bag
  • Dompet lan dhuwit klip
  • Ransel kutha, tas bahu, kartu pos
  • Tas tangan lan clutches wong

Wong sing serius lan yakin kudu mung duwe dhuwit sing apik banget

  • Sabuk pria

Sampeyan perlu ora mung kanggo ndhukung celonone - uga minangka unsur penting saka gaya

  • Payung
  • Kasus kanggo gadget
  • Gloves
  • Kacamata

Iki minangka aksesori utama lan sampeyan bakal nemokake kabeh ing bagean model 3d aksesoris kita, biasane digawe kanthi bantuan piranti lunak iki: Vray, 3ds Max, Maya.