Model 3D Militer

Model 3D » Model 3D Militer

Nuduhake 1-24 asil 690

Ing kene sampeyan bisa nemokake macem-macem model 3D peralatan militer, kendaraan lapis baja: tangki, petugas personil lapis baja, unit kendhali, traktor, kendaraan militer lan peralatan liyane kanggo kebutuhan tentara lan militer. Sampeyan bisa nemokake lan ngundhuh modhél piranti militèr 3d sing rinci, dhuwur-poly, lan model mobil lapis baja Low-Poly kanggo kendaraan proyek, animasi, lan liya-liyane. Model 3D diwenehi ing format sing beda-beda: 3ds Max, Vray, FBX, OBJ, 3DS, C4D, Blender, kanthi tekstur, UVW-scan, peta normal, peta specular, shader.

Panggunaan model 3D ing bal "militèr" bisa mbiyantu yen sampeyan nggawe game, infografik 3D, animasi. Sampeyan uga migunani kanggo bisnis sing melu produksi militer kanggo nampilake proyek kanggo investor ing pameran.

Uga mriksa: