Model Angkatan Udara 3D

Model 3D » Model 3D Militer » Force online

Nuduhake 1-24 asil 113

Military Model on 3D on Flatpyramid.

Angkatan Udara (AF) yaiku jinis Angkatan Bersenjata (AF) negara, sing fungsine kanggo mungsuh musuh ing angkasa, ruang udara, ing lemah, ing permukaan laut lan ing banyu, uga ngirim pasukan, ngirimake barang lan senjata, reconnaissance aerial, pengintaian cuaca nggunakake pesawat.

Angkatan udara minangka elemen penting saka angkatan bersenjata lan kalebu:

  • penerbangan;
  • pasukan khusus;
  • layanan khusus;

Ing macem-macem negara bisa tumindak minangka jinis Angkatan Bersenjata independen utawa gegandhèngan karo pasukan pertahanan udara.

Jinis-jinis pasukan penerbangan ing Angkatan Udara:

  • long-range (strategis);
  • ngarep;
  • transportasi militer;
  • sanitasi.

Minangka bagéan saka pasukan lemah, angkatan laut lan angkatan udara negara bisa dadi pesawat udara lan pertahanan udara laut (dek lan gisik). Ana uga jroning penerbangan darat (uga dikenal minangka penerbangan tentara), uga penerbangan nuklir strategis nuklir. Struktur kasebut biasane ora dadi bagian saka Angkatan Udara Negara.

Produksi pesawat dhewe lan pasukan udara paling kuat duweni angkatan bersenjata Inggris, Jerman, Israel, China, Rusia, Amerika Serikat, Prancis, Turki, lan Arab Saudi.