Model 3D Angkatan Laut

Nuduhake kabeh asil 22

Angkatan laut biasané duwe kategori kasebut:

  • Pasukan basis lumahing;
  • Angkatan laut;
  • Angkatan Laut:
  • pantai;
  • dek.
  • Pasukan pantai ing armada:
  • Marinir;
  • pasukan pertahanan pesisir.

On Flatpyramid kita padha nglumpukake kabeh mau. Ing bagean iki sampeyan bisa download macem-macem model navy 3D: perang, pelaku usaha pesawat, kapal perang, pangrusak, corvettes, torpedo lan pertempuran boats, minesweepers lan wakil saka angkatan laut, modern lan saka I lan Perang Donya II. Model 3d Angkatan Laut bisa diunduh ing 3ds Max, Vray, Maya, FBX, OBJ, 3DS, C4D, Blender, kanthi tekstur lan bahan. Iku apik kanggo tujuan pendidikan utawa kanggo pengembangan game.