Model Korps Marinir

Model 3D » Model 3D Militer » Korps Marinir

Ora produk ditemokaké cocog pilihan.

Model 3D Korps Marinir Flatpyramid.

Korps Marinir (MP) minangka cabang saka pasukan (pasukan) angkatan bersenjata Angkatan Laut (Angkatan Laut) negara-negara kasebut, dimaksudaké supaya bisa mlebu ing operasi angkatan laut lan dipigunakaké minangka pasukan serangan militèr ing sajroning operasi militèr liyané, tugas sing kalebu kejang garis pesisir, infrastruktur pelabuhan, pulo lan semenanjung, kapal lan kapal, basis dhasar segara, saka udhara (landing parachute) lan banyu.

Korps Marin uga digunakake kanggo operasi individu (unit lan pasukan khusus (SPN)), uga kanggo pangayoman pesisir lan fasilitas liyane. Iki minangka bagian saka angkatan laut (angkatan laut) (Angkatan Laut) utawa jinis Angkatan Bersenjata (USCM) kapisah. Tugas utama marine: "Ing serangan saka segara, kudu nelukake jembatan pantai lan terus nganti pasukan utama teka, lan ing pertahanan, kudu mbela basis kapal militer saka arah darat." Secara historis, Marinir ing kapal perang, ndhukung kru ing pertempuran, nglakokake serangan cilik ing jalur pantai, njaga para prajurit saka kapal saka prentah komando, njaga pelabuhan lan basis angkatan laut.

Marinir paling akeh (babagan wong 200,000) diduweni dening Angkatan Bersenjata AS (jinis pasukan bersenjata sing misah).

Unsur utama simbolisme marine yaiku jangkar. Ing logo meh kabeh pasukan amfibia ing negara-negara ing donya. Istiméwa mung minangka unit sing ora langsung dadi bagian saka Angkatan Laut. Iki minangka pasukan payung laut Yunani, Denmark, Finlandia lan sapérangan negara liya sing minangka bagéan saka pasukan lemah, tinimbang angkatan laut.