Model Korps Marinir

Model 3D » Model 3D Militer » Korps Marinir

Ora produk ditemokaké cocog pilihan.

Model 3D Korps Marinir Flatpyramid.

Korps Marinir (MP) minangka cabang saka pasukan (pasukan) angkatan bersenjata Angkatan Laut (Angkatan Laut) negara-negara kasebut, dimaksudaké supaya bisa mlebu ing operasi angkatan laut lan dipigunakaké minangka pasukan serangan militèr ing sajroning operasi militèr liyané, tugas sing kalebu kejang garis pesisir, infrastruktur pelabuhan, pulo lan semenanjung, kapal lan kapal, basis dhasar segara, saka udhara (landing parachute) lan banyu.

Korps Laut uga digunakake kanggo operasi individu (unit lan pasukan khusus (SPN)), uga kanggo nglindhungi fasilitas pesisir lan fasilitas liyane. Iki minangka bagean saka Angkatan Laut (pasukan) (Angkatan Laut) utawa minangka jinis Angkatan Bersenjata (USCM) sing kapisah. Tugas utama para marinir: "Nalika nyerang segara, dheweke kudu ngrebut jembatan pesisir lan tahan nganti pasukan utama teka, lan kanggo pertahanan, dheweke kudu mbela pangkalan kapal militer saka arah darat." Secara historis, Marinir dadi kapal perang, ndhukung kru ing perang, nindakake serangan cilik ing garis pesisir, njaga perwira kapal saka kemungkinan pemberontakan komando, njaga pelabuhan lan pangkalan angkatan laut.

Marinir paling akeh (babagan wong 200,000) diduweni dening Angkatan Bersenjata AS (jinis pasukan bersenjata sing misah).

Unsur utama simbolisme marine yaiku jangkar. Ing logo meh kabeh pasukan amfibia ing negara-negara ing donya. Istiméwa mung minangka unit sing ora langsung dadi bagian saka Angkatan Laut. Iki minangka pasukan payung laut Yunani, Denmark, Finlandia lan sapérangan negara liya sing minangka bagéan saka pasukan lemah, tinimbang angkatan laut.