Model Militer 3D Liyane

Model 3D » Model 3D Militer » Militer liyane

Nuduhake kabeh asil 5

Model Militer 3D liyane Flatpyramid.

Militèr minangka konsep kolektif, sing dipahami minangka kabeh wadah pamrentahan sing bersenjata, sing kasedhiya kanggo negara lan subyek politik internasional kanggo nyadari tujuan politik manca lan domestik.

Ing pangertèn sing jembar, daya militer minangka kemampuan subyek hubungan internasional kanggo ngetokaké subjek lan kahanan internasional kanthi nduduhake kapabilitas militer (sacara ora langsung) utawa migunakake senjata sing nggunakake kekerasan angkatan bersenjata. Bisa dipigunakaké kanggo nglindhungi masyarakat (wong, negara, lan liya-liyané) lan ngetokaké kahanan politik ing njaba; loro ing wangun keterlibatan langsung lan ing wangun ancaman potensial.

Pasukan militer nyatukake pasukan bersenjata, badan negara liya lan organisasi militer sing digawe dening partai, partai pulitik lan gerakan sosial. Ngumpulake dhewe kabeh potensial politik, ekonomi, teknis, sosial lan spiritual ing negara kasebut, nggambarake sistem sing kabentuk sacara kompleks, ing ngendi organisasi militèr lan lembaga negara minangka peran hubungan rangkep.

Format Militer 3D format file: 3ds maksimal mbutuhake