Tentara 3D Models

Model 3D » Model 3D Militer » Angkatan Darat

Nuduhake 1-24 asil 190

Tentara, Militer 3D Model ing Flatpyramid.

Tentara:

1) pasukan darat minangka bagian saka angkatan bersenjata negara;
2) yaiku hubungan massa gedhe saka angkatan bersenjata ing salah sawijining téater perang, miturut panguwasa saka siji wong, supaya bisa entuk sawijining tujuan tartamtu.
Nalika konsentrasi ing salah sawijining téater perang pasukan sing pinunjul, kepemimpinan langsung kabeh dadi mokal kanggo siji komandhan, lan mulane, nalika jumlah pasukan tekan wates tartamtu utawa nyebar ing jarak sing dawa, dadi perlu kanggo dibagi dadi loro dadi tentara sing independen minangka asosiasi.

Ing masyarakat primitif, wong lan tentara padha konsep. Kabeh wong sing bisa bebas nggawa senjata yaiku prajurit. Nanging spesialisasi pasinaon sing ngiringi transisi bangsa menyang negara sing dienggoni, sifat khusus pangembangan kabudayan lan fitur utamane sistem politik negara-negara berkembang wis duwe pengaruh sing ora bisa ditemtokake ing organisasi militer bangsa-bangsa.

Sajrone Perang Donya I, mayuta-yuta cadangan duwé pangkat militèr sing aktif. Sajrone Perang Donya I, tentara rekrutmen digawé malah ing Britania Raya lan Amerika Serikat, ing ngendi ora ana sadurunge perang, nanging nalika perang ing negara kasebut, padha bali menyang sistem tentara profesional kontrak.

Sajrone Perang Donya kaping II, pasukan tentara diwajibake ngadeg maneh ing Inggris lan Amerika Serikat, sing isih urip sawise rampung Perang Donya (Great Britain - nganti 1960, ing Amerika Serikat - nganti 1973). Sajrone Perang Dingin, kabeh negara-negara Pakta Warsawa lan sebagian besar negara-negara NATO wis ngrebut pasukan.