Pesawat 3D Models

Nuduhake 1-24 asil 466

Pesawat kalebu ruang lingkup aktivitas ilmiah lan teknis sing ngarahake pembangunan ruang udara cedhak Bumi (ing atmosfer bumi), kanthi nggawe, ngasilake lan paling efisien nggunakake pesawat saka kabeh jinis lan tujuan. Salah siji saka teknologi teknologi sing paling enom lan paling intensif, sing nduweni akeh ciri khas saka kemajuan teknologi sains lan teknologi: pengalaman komprehensif pengalaman engineering sing beda-beda lan studi teoretis, perbaikan sing cepet lan ngganti desain saka macem-macem jinis lan kelompok mesin, kepuasan kaku lan syarat sing kerep banget (umpamane, kanggo bobot lan kekuwatan pesawat, angka-angka kecepatan maksimum lan kebangkrutan), lan liya-liyane.

Pesawat punika minangka konsekuensi kolektif sing nyatakake kabeh agregat pesawat luwih abot tinimbang udara kanggo pergerakan ing lingkungan udhara cedhak, kabeh prestasi lapangan khusus pengetahuan (aerodinamika, mekanika penerbangan, navigasi udara, lan sanes-sanesipun) lan sedaya sistem organisasi lan agensi pamaréntah sing nggunakake pesawat sing luwih abot tinimbang udara, lan uga - duwe aerodromes, spesialis lan sarana dhukungan sing cocok.

Prinsip penerbangan

Prinsip penerbangan yaiku konsep sing nemtokake kategori hukum fisik dhasar sing diadopsi kanggo njlèntrèhaké gerak objèk sing diwènèhaké miturut kahanan penerbangan sing diwènèhaké.
Prinsip penerbangan ditemtokake kanthi cara lan ing ngendi angkat angkat digawe. Saiki, prinsip penerbangan ing ngisor iki sing ditemtokake minangka kekuatan teknis:

- aerostatik - pasukan Archimedean sing padha karo gaya gravitasi sing digeser saka awak massa udara;
- aerodinamis - pasukan angkat digawe liwat interaksi pasukan saka pesawat sing nulungi udara. Mangkono, gaya gravitasi diatasi amarga daya aerodinamika, minangka gaya réaksi kanggo nempuh bagian saka udhara sing ngubengi permukaan bantalan pesawat.
- inertial - dening inersia saka awak mabur amarga wates dhisikan saka kacepetan utawa dhuwur, mula kuwi pesawat kasebut uga disebut pasif;
- roketodynamic - gaya reaktif amarga larangan saka bagean massa awak mabur. Sesuai karo hukum konservasi saka momentum sistem, gerakan occurs nalika pamisahan saka awak karo sawetara kecepatan sawetara bagéan saka massa;

Ing sajroning ruang angkasa, pesawat bisa nindakake penerbangan inertial utawa prinsip-prinsip fisik liyane (contone, nggunakake pesawat tempur ing wilayah sing ditindakake dening tekanan angin bintang, utawa kanthi akselerasi sawise giliran antarané planèt sing relatif gedhé, nglakoni gravitasi maneuver (pirsani Voyager 2).

Ing kategori iki, sampeyan bakal nemokake kabeh jinis model 3D pesawat kaya pesawat, pesawat, jet, pesawat komersial lan kargo, helikopter lan liya-liyane. Sampeyan bakal nemokake format file .fbx .c4d .lwo .lws .lw .obj.

Model paling umum lan pesawat 3D sing paling nyata:

model 3d udara gaya udara,

model douglas tbd 3d,

model 3d bandara,

pesawat hangar 3d model gratis,