Pesawat 3D Models

Nuduhake asil 1-24 saka 468

Pesawat nyakup ruang lingkup kegiatan ilmiah lan teknis sing ditujokake kanggo pengembangan ruang udara sing cedhak karo Bumi (ing atmosfer bumi), kanthi nggawe, ngasilake lan nggunakake efisiensin kanthi paling efisien nggunakake kabeh jinis lan tujuan. Salah sawijining bidang teknologi paling enom lan intensif, sing wis fokus ing pirang-pirang fitur karakteristik kemajuan ilmiah lan teknologi modern: panggunaan lengkap pengalaman rekayasa lan studi teoretis, perbaikan lan penggantian desain kanthi cepet saka macem-macem jinis. lan klompok mesin, kepuasan syarat sing kaku lan asring bertentangan (contone, bobot lan kekuwatan pesawat, kanthi nilai maksimum lan kecepatan pendaratan), lsp.

Pesawat minangka konsep kolektif sing nuduhake kabeh agregat pesawat sing luwih abot tinimbang hawa kanggo gerakan ing ruang udara cedhak, kabeh prestasi bidang ilmu khusus (aerodinamika, mekanika penerbangan, pandhu arah udara, lsp.) Lan kabeh sistem organisasi lan agensi pamrentah sing nggunakake pesawat luwih abot tinimbang udhara, lan uga duwe aerodrom, spesialis lan sarana dhukungan pesawat sing cocog.

Prinsip penerbangan

Prinsip penerbangan yaiku konsep sing nemtokake kategori hukum fisik dhasar sing diadopsi kanggo njlèntrèhaké gerak objèk sing diwènèhaké miturut kahanan penerbangan sing diwènèhaké.
Prinsip penerbangan ditemtokake kanthi cara lan ing ngendi angkat angkat digawe. Saiki, prinsip penerbangan ing ngisor iki sing ditemtokake minangka kekuatan teknis:

- aerostatik - Pasukan Archimedean padha karo gaya gravitasi sing dipindhahake dening awak massa hawa;
- aerodinamis - tenaga angkat digawe liwat interaksi gaya pesawat sing obah liwat udhara. Dadi, gaya gravitasi bisa diatasi amarga gaya aerodinamika, minangka gaya reaksi nalika ngeculake bagean saka udara sing mili ngubengi permukaan bantalan pesawat kasebut.
- inersia - dening inersia awak mabur amarga wates awal utawa ketinggian awal, mula penerbangan kasebut uga diarani pasif;
- roketodinamika - pasukan reaktif amarga ditolak bagean saka massa awak mabur. Sesuai karo hukum konservasi momentum sistem, gerakan kedadeyan nalika pisah saka awak kanthi sawetara kecepatan sawetara bagean;

Ing sajroning ruang angkasa, pesawat bisa nindakake penerbangan inertial utawa prinsip-prinsip fisik liyane (contone, nggunakake pesawat tempur ing wilayah sing ditindakake dening tekanan angin bintang, utawa kanthi akselerasi sawise giliran antarané planèt sing relatif gedhé, nglakoni gravitasi maneuver (pirsani Voyager 2).

Ing kategori iki sampeyan bakal nemokake kabeh jinis model 3D pesawat kayata pesawat perang, pengebom, jet, pesawat komersial lan kargo, helikopter lan liya-liyane. Sampeyan bisa nemokake .fbx .c4d .lwo .lws .lw .obj format file.

Model paling umum lan pesawat 3D sing paling nyata:

model 3d udara gaya udara,

model douglas tbd 3d,

model 3d bandara,

pesawat hangar 3d model gratis,