Melee 3D Models

Nuduhake kabeh asil 20

Senapan 3D senjata Melee - senjata militer, berburu utawa olahraga, sing ora nggunakake bahan peledak, bahan bakar kompres, listrik sing bisa dibakar. Umume gegaman gegeran yaiku gaman tangan. Senjata nglempar jinis uga penting, uga manual lan non-manual. Umume gegaman gegeran biasane lading, pedhang lsp.

Senjata sengketa muncul cukup suwe, mula minangka sarana mburu. Nganti abad XVI ana jinis senjata utama. Kanthi perkembangan senjata api meh ilang makna.

Saiki digunakake minangka tambahan, pelengkap kanggo kemungkinan senjata api, minangka senjata kehormatan (penghargaan), lan uga minangka bagéan saka wangun tradisional.

Miturut kepatuhan standar lan kondisi teknis, kondisi produksi, bahan, alat, keterampilan profesional, senjata gegaman dibagi dadi:

  • pabrik (pabrik) - diprodhuksi kanthi cara industri.
  • digawe saka omah - diprodhuksi tanpa tundhuk karo standar sing relevan.
  • diolah maneh - diprodhuksi nganggo pirang-pirang cara (minangka aturan, pangowahan pabrik krasan).