Melee 3D Models

Nuduhake kabeh asil 23

Werna senjata model 3D - senjata militer, mburu utawa olah raga, sing ora nggunakake daya bahan bakar sing bisa dibakar, gas sing dikompres, listrik. Senjata gegaman paling akeh yaiku senjata tangan. A gegaman saka mbuwang Tipe uga counts, loro manual lan non-manual. Sebagéan gedhé senjata gegaman iku biasane pisau, pedhang, lan liya-liyane.

Senjata sengketa muncul cukup suwe, mula minangka sarana mburu. Nganti abad XVI ana jinis senjata utama. Kanthi perkembangan senjata api meh ilang makna.

Saiki digunakake minangka tambahan, pelengkap kanggo kemungkinan senjata api, minangka senjata kehormatan (penghargaan), lan uga minangka bagéan saka wangun tradisional.

Miturut kepatuhan standar lan kondisi teknis, kondisi produksi, bahan, alat, keterampilan profesional, senjata gegaman dibagi dadi:

  • pabrik (pabrik) - digawe kanthi cara industri.
  • home-made - diprodhuksi tanpa netepi standar sing relevan.
  • diolah ulang - diprodhuksi ing sawetara cara (minangka aturan, panyimpenan pabrik buatan).