Rumput 3D Models

Nuduhake kabeh asil 14

Model 3D saka Grass ing Flatpyramid.

Wit iki minangka wangun urip kanthi tanduran sing luwih dhuwur. Jamu duwe godhong lan batang sing mati ing permukaan lemah ing pungkasan mangsa panen. Padha ora duwe batang wit permanen ing ndhuwur lemah. Tanduran herbaceous biasane umume lan biennial, lan perennial.

Sawetara tetanduran herbaceous sing saya tambah akeh (utamane sing umure tahunan) minangka tanduran pelopor, sing pertama manggon habitat anyar lan nemtokake anagenesis spesies tetanduran. Spesies tanduran liya mbentuk vegetasi utama saka habitat sing stabil, ngembang, umpamane, ing lapisan permukaan alas utawa ing habitat kabuka alam kayata padang rumput, marshes uyah utawa gurun.

Indikator utama saka wangun urip iki yaiku anané bagian saka ndhuwur sing bisa nylametake mangsa sing ora apik. Fitur iki kanthi adoh paling gampang ditrapake kanggo tetanduran sing ana ing kondisi iklim mangulon lor: musim panas - mangsa. Ing pasir kidul utawa tropis, fitur iki bisa ditrapake, nanging kanthi leladen gedhe. Dadi, ing dhaerah tropis, ing ngendi ora ana mangsa, ora ana mangsa garing, suket bisa nduweni perennial bagean ing lemah lan bisa ukuran gedhe banget. Mulane para ahli biologi nyoba nggunakake pratandha liyane kanggo mbedakake suket: kekuwatan saka papan aerial, jus lemut, fleshyness (akeh parenchyma), karya cambium sing kurang apik lan kurang penebuk sekunder, banget parenkimal ("diencerkan" karo sistem lunak) etc Nanging, Kabeh iki pratandha ora tansah bisa. Mangkono, lignification, kanggo derajat werna-werna, karakteristik akeh grasses; antarane wit-witan lan wit-witan ana wangun sing alus, meh herbaceous. Komplikasi sing penting yaiku nyatane yen ana akeh transisi, wujud antarane wit-witan lan wit-witan.