Model 3D Tenis

Nuduhake kabeh asil 6

Model Olahraga 3D ing Flatpyramid.

Tenis minangka olahraga sing ana rong pemain saingan utawa rong tim sing kasusun saka rong pemain ("game dobel"). Tugas para lawan - nggunakake raket kanggo ngirim bal menyang sisih mungsuh supaya dheweke ora bisa nggambarake, ora luwih sawise nyelehake bal kaping pisanan ing lapangan dolanan ing babak mungsuh.

Game modern duwe jeneng resmi tenis-rumput kanggo mbedakake saka tenis asli (utawa de-pom ing versi Prancis jeneng kasebut) - macem-macem jinis lawas, sing dimainake ing njero omah lan ing macem-macem jinis pengadilan.

Tenis yaiku olahraga Olimpiade.

A pendahulunya langsung saka game modern dianggep minangka game njero ruangan, sing nganti pungkasan abad 19th duweni jeneng sing padha, lan saiki dikenal minangka tenis asli, utawa de-pom. Je-de-pom, ing ngendi nganti wong 12 bisa muter bebarengan, muncul ing abad XI, katon ing biara. Wiwitane, ing game iki, kaya ing pelote tangan, bal iki diantemi dening tangan, banjur sarung tangan, potong muncul, lan pungkasane, ing abad 16, raket lan jaring. Ing wektu sing padha, puncak popularitas Gyo-de-poma, sing dimainake dening raja Prancis, Inggris lan Spanyol wektu kuwi.