Model 3D Tenis

Nuduhake kabeh asil 6

Model Olahraga 3D ing Flatpyramid.

Tenis yaiku salah sawijiné olah raga sing ngiringi loro pemain saingan utawa rong tim sing dumadi saka rong pemain ("game ganda"). Tugas saka lawan - nggunakake racquet kanggo ngirim bal menyang sisih lawan supaya ora bisa nggambarake, ora luwih saka sawise gulung pisanan bal ing lapangan playing ing setengah lawan.

Game modern nduweni jeneng resmi tenis lawn kanggo mbedakake saka tenunan-tenis (utawa de-pom ing versi Perancis jenenge) - macem-macem sing luwih lawas, sing diputer ing jero ruangan lan ing macem-macem pengadilan sing beda.

Tenis yaiku olahraga Olimpiade.

A pendahulunya langsung saka game modern dianggep minangka game njero ruangan, sing nganti pungkasan abad 19th duweni jeneng sing padha, lan saiki dikenal minangka tenis asli, utawa de-pom. Je-de-pom, ing ngendi nganti wong 12 bisa muter bebarengan, muncul ing abad XI, katon ing biara. Wiwitane, ing game iki, kaya ing pelote tangan, bal iki diantemi dening tangan, banjur sarung tangan, potong muncul, lan pungkasane, ing abad 16, raket lan jaring. Ing wektu sing padha, puncak popularitas Gyo-de-poma, sing dimainake dening raja Prancis, Inggris lan Spanyol wektu kuwi.