Burung 3D Models

Nuduhake kabeh asil 19

Model 3D saka Burung kayata elang kalkun elang biru jay parrots biru sing kasedhiya ing 3ds max maya lwo obj fbx xsi c4d dwg.

Manuk yaiku sekelompok vertebrata ing endhog kang anget, kanthi tradisional dianggep minangka pangkat kelas kapisah. Iki minangka klompok sing uga dipisah saka kéwan modern, salah sawijining pratandha sing paling khas yaiku tutup bulu, sing nglindhungi awak saka owah-owahan suhu sing saleh lan nduwe peran penting sajrone penerbangan. Kemampuan kanggo mabur yaiku fitur utama spesies kasebut. Para prajurit mundhut wujud swiwi. Manuk duwe struktur khusus organ pernafasan lan pencernaan, sing gegandhèngan karo kemampuan kanggo mabur. Fitur liyane yaiku anané beak.

Akeh spesies migrasi migrasi jangka-panjang saka siji wilayah ing bumi menyang liyane. Nomer sing luwih akeh nyebabake cara urip nomaden, kanthi terus-sengaja kanggo jarak sing cedhak. Manuk iku kéwan sosial sing saling komunikasi karo bantuan sinyal visual lan swara, lan ing sawetara kasus, padha nglakoni tumindak sosial: nyembul komunal, mburu utawa perlindungan gabungan saka predator. Kanggo akèh spesies, monogami iku minangka ciri. Minangka aturan, endhog bakal dilebokake ing sarang lan disabetake dening siji utawa loro anggota pasangan. Sebagéan gedhé manuk ngurus turunané kanggo wektu sing suwé sawisé lair.

Manuk ngenggoni kabeh ekosistem ing ndonya, kalebu bagian njero Antartika. Miturut International Union of Ornithologists, nalika Juni 2018, ilmu pengetahuan nyinaoni spesies manuk sing urip ing 10,711, uga spesies 158 sing wis punah ing wektu sejarah modern. Iki ndadekake klompok sing paling beragam saka kelas papat.

Dadi kelompok vertebrata sing paling akeh lan akeh, lan uga amarga spesies biologi, spesies duweni peran penting ing alam lan urip. Akeh spesies sing penting sacara ekonomi. Tani unggas minangka salah sawijining cabang utama pertanian, ngasilake daging, endhog, lan lemak kanggo manungsa, uga bulu. Akeh jinis manuk sing dijaga dening manungsa minangka pets. Amarga aktivitas manungsa, akeh sing wis dikembangake, sawetara wis dadi synanthropic, nanging ing wektu sing padha, babagan spesies 1,200 sing ana ing risiko kepunahan kanggo sawetara gelar utawa liyane lan dilindhungi dening hukum nasional lan internasional.

Ilmu sing nyinaoni manuk disebut ornithology.

Yen sampeyan are looking for a model kartun manuk 3D, priksa kategori iki.