Model Armstrong 3D

Nuduhake kabeh asil 23

Armor minangka lapisan protèktif saka bahan sing duwé kekuwatan, kateguhan lan paramèter mekanik liyane, kanthi kinerja dhuwur, minangka hambatan tumrap pengaruh pasukan ing obyek sing dikubengi lapisan kasebut. Konsep "waja" duwe interpretasi sing cukup jembar, nanging umume, nilai utama yaiku proteksi.

Model Armstrong 3D banget populer ing kalangan seniman 3D. Perisai badan kasebar ing macem-macem game video utamane ing RPGs ing ngendi sampeyan bakal nemokake beda set utawa ayu setir waja. Model Armstrong 3D apik kanggo animasi lan kanggo tujuan sinau, minangka materi pengajaran kanggo siswa sing ana hubungane karo disiplin pendidikan (sejarah, budaya, lukisan) utawa museum khusus.

On Flatpyramid sampeyan bakal nemokake kabeh jinis armor populer sing digawe kanthi bantuan Vray, 3ds Max, Maya.