Model Armstrong 3D

Nuduhake kabeh asil 22

Armor minangka lapisan protèktif saka bahan sing nduwèni kekuatan dhuwur, ketahanan lan paramèter mekanik liya, kanthi tingkat performa sing dhuwur, nglakokaké minangka penghalang marang impact daya ing obyek sing dikepung lapisan kasebut. Konsep "armor" nduweni interpretasi sing cukup luas, nanging ing umum, nilai utama yaiku perlindungan.

Model Armstrong 3D banget populer ing kalangan seniman 3D. Perisai badan kasebar ing macem-macem game video utamane ing RPGs ing ngendi sampeyan bakal nemokake beda set utawa ayu setir waja. Model Armstrong 3D apik kanggo animasi lan kanggo tujuan sinau, minangka materi pengajaran kanggo siswa sing ana hubungane karo disiplin pendidikan (sejarah, budaya, lukisan) utawa museum khusus.

On Flatpyramid sampeyan bakal nemokake kabeh jinis armor populer sing digawe kanthi bantuan Vray, 3ds Max, Maya.