Sepatu Model 3D

Model 3D » Kain 3D Model » Sepatu

Nuduhake kabeh asil 11

Model 3D sepatu ing Flatpyramid.

Sepatu - produk kanggo nglindhungi sikil saka pengaruh njaba lan mbawahi fungsi utilitarian lan estetis. Iki minangka sandhangan saka sandhangan.

Sajarah kasebut wiwit kira-kira saka Paleolithic ndhuwur. Sinau periode wiwitan ing sajarah sepatu iku kapentingan khusus kanggo arkeolog lan antropolog.

Sajarah saka unsur sandhangan iki nduweni luwih saka siji millennium. Sejarawan Eric Trinakus saka Washington State University ing St. Louis, Missouri, AS, nyatakake yen sepatune muncul 26-30 ewu taun kepungkur ing sisih kulon Eurasia. Dheweke nganalisis ciri-ciri kerangka wong-wong sing manggon ana ing jaman Paleolithic Tengah lan Pungkasan, ngelingi jempol sikil cilik, ngelingi yen driji cilik dadi luwih lemah, lan banjur wangun sikil wiwit kanggo ngganti. Deformasi karakteristik iki ana gegayutan karo nggunakake sikil konstan.

Kajaba iku, manufaktur sepatu lan bahan tanduran digunakake - kulit kayu, reed, papyrus, bast, jerami, uga benang kasar, felt lan malah kayu (Jepang, contone, isih nganggo geta - sandal kayu ).