Citroen 3D Models

Nuduhake kabeh asil 18

Model Citroen 3D populer. Citroen minangka perusahaan otomotif Perancis. Punika cabang internasional saka PSA Peugeot Citroën.

Sejarah

Ing wiwitan 1990s, nalika donya fashion bali menyang fashion asli, Citroën, minangka salah sawijining pendiri gaya mewah lan asli, kanthi wani mlayu menyang pertempuran.

Kahanan kasebut diganti kanthi radikal ing 1997, kanthi tekane Direktur Umum urusan Jean-Martin Foltz, sing mutusake kanggo "ngruwat" sisi finansial perusahaan, ngirim kabeh pasukan kanggo aktivitas desain kreatif kanggo nggawe jumlah maksimum sing beda ing mobil loro merek sing katon. Kanggo Citroën, solusi kuwi wis dadi wiwitan wiwitan kebangkitan.

Ing taun-taun pungkasan, sawetara mobil Citroën wis rampung ditingkatake. Pancen kabeh model nampa desain apik banget lan spesifikasi lanjutan sing ngidini Citroën Concern kanggo entuk wutah dodolan sing stabil lan dinamis: 52% suwene limang taun!

Ing 2000, Citroën ngluwihi rekor dodolan rekaman ing sajarah, nyedhiyakake luwih saka 1 yuta kendaraan. Lan iki ora ana watesan, amarga tokoh-tokoh kinerja sing dinamis wis slamet sanajan saiki, senadyan kasunyatan sing dikarepake global mobil wis ajeg nyuda ing taun-taun kepungkur.

Majalah Forbes kanthi jeneng Jean-Martin Folz, kepala urusan PSA, minangka pengusaha ing 2001, kanthi ngandhakake ketrampilan, prioritas kanthi bener, mulihake keuntungan perusahaan kanthi cepet lan ningkatake keuntungan kanggo tingkat dhuwur. Ing 2002, luwih saka 1,312,000 para panuku padha lungguh ing kursi roda anyar mobil chevron.

"C", sing diluncurake dening sedan C5 kelas menengah, secara harfiah tuwuh dadi ukuran manufaktur Jerman paling gedhe ing sawetara taun. Minivan C8, compact hatchback C4, C2, impen driver C3 Moscow, C1 cilik lan akhire mewah sedan mewah C6, sing bisa ngulang sukses Citroen DS "Dewi" legendaris.

Model Citroën 3D:

  • GT
  • C1-C6
  • C4-Aircross
  • C-Crosser
  • C8