Citroen 3D Models

Nuduhake kabeh asil 18

Model Citroen 3D populer. Citroen minangka perusahaan otomotif Perancis. Punika cabang internasional saka PSA Peugeot Citroën.

Sejarah

Ing wiwitan 1990s, nalika donya fashion bali menyang fashion asli, Citroën, minangka salah sawijining pendiri gaya mewah lan asli, kanthi wani mlayu menyang pertempuran.

Kahanan kasebut owah kanthi radikal ing taun 1997, kanthi tekane Direktur Umum keprihatinan Jean-Martin Foltz, sing mutusake "ngobati" sisi finansial perusahaan, ngirim kabeh kekuwatan menyang kegiatan desain kreatif kanggo nggawe beda maksimal ing mobil loro merek prihatin katon. Kanggo Citroën, solusi kaya ngono wis dadi wiwitane kawentar.

Ing taun-taun pungkasan, sawetara mobil Citroën wis rampung ditingkatake. Pancen kabeh model nampa desain apik banget lan spesifikasi lanjutan sing ngidini Citroën Concern kanggo entuk wutah dodolan sing stabil lan dinamis: 52% suwene limang taun!

Ing 2000, Citroën ngluwihi rekor dodolan rekaman ing sajarah, nyedhiyakake luwih saka 1 yuta kendaraan. Lan iki ora ana watesan, amarga tokoh-tokoh kinerja sing dinamis wis slamet sanajan saiki, senadyan kasunyatan sing dikarepake global mobil wis ajeg nyuda ing taun-taun kepungkur.

Majalah Forbes kanthi jeneng Jean-Martin Folz, kepala urusan PSA, minangka pengusaha ing 2001, kanthi ngandhakake ketrampilan, prioritas kanthi bener, mulihake keuntungan perusahaan kanthi cepet lan ningkatake keuntungan kanggo tingkat dhuwur. Ing 2002, luwih saka 1,312,000 para panuku padha lungguh ing kursi roda anyar mobil chevron.

"C", sing diluncurake karo sedan kelas C5 kelas menengah, secara harfiah tuwuh nganti pirang-pirang pabrikan Jerman terkemuka sajrone sawetara taun. Minivan C8, hatchback C4 kompak, C2, impene supire C3 Moskow, C1 cilik lan pungkasane sedan mewah C6, sing bisa mbaleni sukses "Dewi" legendaris Citroen DS.

Model Citroën 3D:

  • GT
  • C1-C6
  • C4-Aircross
  • C-Crosser
  • C8