Model Lexus 3D

Nuduhake kabeh asil 8

Model Lexus 3D ing Flatpyramid.

Divisi Lexus minangka merek premium mobil sing diprodhuksi dening Toyota Motor Corporation, Jepang. Iki Originally dimaksudaké kanggo pasar US, saiki mobil merek kang didol ing luwih saka 90 negara ing donya.

Tanggal resmi lair saka merek anyar (durung dijenengi nalika iku), fokus ing produksi mobil mewah, yaiku 1983 Agustus. Ing rapat rahasia saka direktur Toyota, kepala Eiji Toyoda ngumumake keputusane perusahaan kasebut kudu nggawe kelas, lan kudu dadi prodhuk paling apik saka prodhuk terkemuka ing kabeh. Ing wiwitan 1980s, ana wutah sing alon nanging tetep ing pasar mobil mewah, utamane ing Amerika Lor, lan Toyota, sing duwe penjualan apik ing Amerika Serikat, ora bisa ngetung. Miturut asil panaliten pemasaran dening kepemimpinan TMS, diputusake nggawe merek anyar.

Model Lexus 3D:

  • LFA
  • GS
  • IS500