Nissan 3D Models

Nuduhake kabeh asil 16

Model 3D Nissan misuwur banget ing antarane seniman 3D.

Nissan Motor Co., Ltd. - Produsen mobil Jepang, salah sawijining perusahaan paling gedhe ing saindenging jagad. Perusahaan kasebut didegake ing taun 1933. Ing taun 2010, perusahaan kasebut nduwe posisi nomer 8 ing peringkat global para produsen mobil (nomer telu ing antarane pabrikan Jepang, sawise Toyota lan Honda) miturut lembaga riset pasar internasional - IHS Automotive. Kantor pusat wiwit 3 dununge ing Yokohama (sadurunge ana ing Tokyo).

43.3% saham perusahaan kalebu perusahaan Prancis Renault. Presiden lan Direktur Eksekutif Senior - Carlos Ghosn.

Tanggal wiwitan perusahaan kasebut yaiku tanggal 26 Desember 1933, minangka asil gabungan perusahaan Tobat Imono lan Nihon Sangyo, digawe perusahaan anyar, sing wiwit tanggal 1 Juni 1934, duwe jeneng Nissan Motor (sawise huruf pisanan jeneng Nihon Sangyo) - "Industri Jepang").

Ing Mei 1935, perusahaan iki mutusaké kanggo ngembangake merek Nissan, nanging meh nganti 1980s, pasuryan perusahaan ana macem-macem modifikasi mobil Datsun, sing diproduksi sadurunge perusahaan digawé (ing 1986 merek iki ora ana, lan ing 2013 Datsun produksi mobil diwiwiti maneh.).

Wiwit awal 1950s, perusahaan aktif lan kasil mulai ngembangake lan ngasilake mesin roket, peluncur roket, lan banjur mutusake kanggo ngembangake sektor manufaktur, uga melu nggawe mesin kanggo industri galangan kapal.

Lambang kasebut katon kaya jeneng merek ing bunder, sing tegese sinar matahari, minangka simbol ketulusan. Lambang digunakake kanggo beda. Bunder kasebut abang, lan persegi panjang kanthi jeneng perusahaan biru, tegese langit. Mangkono, emblem kasebut nyatakake slogan perusahaan "Sincerity ndadekake sukses".

Paling populer Nissan 3D model:

  • GT-R
  • Skyline
  • Almera
  • Pisanan
  • Patroli
  • Juke