Nissan 3D Models

Nuduhake kabeh asil 17

Model Nissan 3D banget populer ing kalangan seniman 3D.

Nissan Motor Co., Ltd. - Produsen mobil Jepang, salah siji sing paling gedhé ing donya. Perusahaan iki didegaké ing 1933. Minangka 2010, wilayah 8th dumunung ing peringkat global produsen mobil (3rd antarane manufaktur Jepang, sawise Toyota lan Honda) miturut lembaga riset pasar internasional - IHS Automotive. Kantor pusat wiwit 2011 dumunung ing Yokohama (sadurunge dumunung ing Tokyo).

43.3% saham perusahaan iku milik perusahaan Perancis Renault. Presiden lan Direktur Eksekutif Senior - Carlos Ghosn.

Tanggal pendirian perusahaan kasebut yaiku Desember 26, 1933, nalika, minangka asil saka penggabungan perusahaan Tobat Imono lan Nihon Sangyo, perusahaan anyar digawe, sing wiwit Juni 1, 1934, nduweni jeneng Nissan Motor (sawise pisanan saka jeneng Nihon Sangyo) - "Industri Jepang").

Ing Mei 1935, perusahaan iki mutusaké kanggo ngembangake merek Nissan, nanging meh nganti 1980s, pasuryan perusahaan ana macem-macem modifikasi mobil Datsun, sing diproduksi sadurunge perusahaan digawé (ing 1986 merek iki ora ana, lan ing 2013 Datsun produksi mobil diwiwiti maneh.).

Wiwit awal 1950s, perusahaan aktif lan kasil mulai ngembangake lan ngasilake mesin roket, peluncur roket, lan banjur mutusake kanggo ngembangake sektor manufaktur, uga melu nggawe mesin kanggo industri galangan kapal.

Lambang kasebut katon kaya jeneng merek ing bunder, sing tegese sinar matahari, minangka simbol ketulusan. Lambang digunakake kanggo beda. Bunder kasebut abang, lan persegi panjang kanthi jeneng perusahaan biru, tegese langit. Mangkono, emblem kasebut nyatakake slogan perusahaan "Sincerity ndadekake sukses".

Paling populer Nissan 3D model:

  • GT-R
  • Skyline
  • Almera
  • Pisanan
  • Patroli
  • Juke