Model Acura 3D

Nuduhake kabeh asil 5

Model Acura 3D ing Flatpyramid.

Acura - bagean saka keprihatinan Honda, khusus kanggo produksi mobil mewah lan mobil olahraga kanggo para produsen mobil ing Amerika Utara lan Hong Kong. Intine, Acura ngasilake modifikasi model dhasar Perusahaan Motor Motor Motor kanthi peralatan premium.

American Motor Motor Co. Assembly Plant dibukak ing California tanggal 27 Maret 1986. Jeneng "Acura" muncul ing taun 1989 lan gegayutan khusus karo model-model prestisius Honda sing didol ing Amerika Serikat. Data taktis lan teknis mobil merek Acura, minangka aturan, ora beda karo parameter sing cocog karo model firma Honda. Ing kasus iki, jeneng model cocog. Umume model diproduksi langsung ing Amerika Utara (seri CL lan TL), lan sawetara model - RL lan NSX amarga volume penjualan cilik sing diimpor saka Jepang. Rilis mung model "Amerika" Acura ing taun 1999 yaiku 101.3 ewu unit. Bedane utama model mobil saka mobil Honda sing padha yaiku tampilan sportif lan peralatan serial paling dhuwur. Kajaba iku, Acura nggambarake model TL lan RL sing paling bergengsi ing Amerika Serikat, sing ora ditawakake Honda kanggo wong Eropa.

Lambang nggunakake stilisasi huruf "A", sing padha karo pinset logam. Gambar sederhana kasebut disebabake dening kerumitan registrasi ing AS merek anyar - meh mesthi ana ing dhaptar logo resmi, ana merek dagang sing padha.

Umume model 3D Acura popural ing Flatpyramid:

  • NSX
  • MDX
  • Integra