Model Acura 3D

Nuduhake kabeh asil 5

Model Acura 3D ing Flatpyramid.

Acura - pamérang saka kekuwatan Honda, ngasilake produksi mobil mewah lan mobil olahraga kanggo pembuat mobil ing Amerika Utara lan Hong Kong. Inti, Acura mrodhuksi modifikasi modhèl dasar Honda Motor Company kanthi peralatan premium.

Pabrik Majelis Amérika Honda Motor Co. dibuka ing California ing Maret 27, 1986. Jeneng "Acura" muncul ing 1989 lan ngandhut sacara eksklusif kanggo model Honda kang paling misuwur sing didol ing Amerika Serikat. Data taktis lan teknis saka mobil Acura, minangka aturan, ora beda karo paramèter sing cocog karo model perusahaan Honda. Ing kasus iki, jeneng-jeneng saka model-model kaya. Sebagéyan gedhé model diprodhuksi langsung ing Amérika Lor (seri CL lan TL), lan sawetara model - RL lan NSX amarga volume penjualan cilik sing diimpor saka Jepang. Peluncuran model Acura ing 1999 mung "Amérika" berjumlah XOYX ewu unit. Perbedaan utama antarane model mobil saka mobil Honda sing padha yaiku penampilan sporty lan tingkat paling dhuwur ing peralatan serial. Kajaba iku, Acura nggambarake model TL lan RL sing paling bergengsi ing Amerika Serikat, sing ora menehi tawaran marang wong Eropa.

Lambang nggunakake stylization saka huruf "A", sing meh kaya logam pweezers. Gambar sing prasaja kasebut disebabake kerumitan registrasi ing AS merek anyar - meh tansah ana ing daftar resmi logo, ana merek dagang sing padha.

Paling akeh model Acura 3D popural ing Flatpyramid:

  • NSX
  • MDX
  • Integra