Arsitèktur 3D Models

Model 3D » Model Arsitektur 3D » Arsitektur liyane

Nuduhake 1-24 asil 96

Arsitèktur liya Model 3D kanggo visualisasi ngembangaké arsitèktur arsitèktur, siap gawé 3d.

Ing pungkasan abad 20, saka perencanaan kutha, ing persimpangan sosiologi lan téori umum sistem, iku muncul minangka disiplin bebas saka urbanisme, kanthi sawijining kutha tundhuk lan prinsip-prinsip pembangunan kutha.

Arsitektur lansekap yaiku bagean saka arsitektur sing diduweni kanggo organisasi taman, taman lan lingkungan liyané, ing endi bahan kasebut minangka lanskap lan vegetasi alam. Arsitek Lanskap melu desain taman, kebon, tetanen tetanèn lan omah-omahé.

Desain interior minangka arsitek profesional lan arsitek kreatif kanggo nggawe ruang fungsional, ergonomi lan estetis ing ruangan kanthi sarana arsitektur lan artistik.

Arsitèktur bentuk cilik minangka bagéyan saka arsitèktur sing obyèk fungsional lan hiasan (misale, pager), peringatan (umpamané, nisan), obyek sing minangka bagéan saka fasilitas kutha (contoné, lentera), obyek media (contoné , kagungane) kagungane. , stands, papan reklame).

Ana uga jinis kaya "Arsitèktur kertas" - arupa kegiatan teoritis arsitèktur. Dheweke nggawe formulir arsitèktur ing kertas tanpa tujuan materialisasi sing sakteruse.