Aston 3D Models

Nuduhake kabeh asil 2

Model Aston Martin 3D makili Aston Martin Limited - produsen mobil sport bergengsi, adhedhasar ing Inggris. Asal-usul merek kasebut kagolong Lionel Martin lan Robert Bamford. Kantor pusat ing Gaydon, Warwickshire. Jeneng perusahaan kasebut asal saka jeneng gunung Aston-Clinton, ing ngendi salah sijining pencipta Lionel Martin menangaké balapan Singer-10 ing 1913. Wiwit 1994, wis dadi bagian saka Premier Automotive Group, divisi saka Ford Motor Company, nanging ing 2006 Agustus, Ford nerbitake niat kanggo ngedol perusahaan kasebut menyang Aston Martin. Ing wulan kapindho 2007, Ford Motor Company ngadol Aston Martin menyang konsorsium para investor sing dipimpin déning pemilik Prodrive, penggemar wektu suwé lan kolektor mobil Aston Martin, David Richards. Kesepakatan iki berjumlah $ 925 yuta. Ing Desember 2012, dana investasi swasta Investindustrial nandur modal £ 120 minangka ganti saham 37.5. Ing 2013, Aston Martin mlebu persetujuan karo Daimler AG, perjanjian kasebut ngatur perkembangan bebarengan mesin V8 anyar lan pitulungan kanggo nggawe mobil generasi anyar.

Ing 2007, volume produksi cocog kanggo mobil 7224, meh ora owah dibandhingake karo 2006. Mobil sing mewah lan misuwur amarga akeh sing digawe kanthi tangan. Saben mobil nduweni tablet perunggu sing ditulis jenenge wong sing digawe lan tanggung jawab kanggo mobil kasebut.

Format file paling populer: .3ds .max .fbx .obj