Basket 3D Models

Model 3D » Olahraga 3D Models » basketball

Nuduhake asil 1-24 saka 45

Model 3D ing basket Flatpyramid.

Basket - game tim olahraga kanthi bal sing dibuwang tangan nganggo cincin nganggo jaring (basket), dipasang ing tameng ing ketinggian 3 meter 5 inci (10 kaki) ing ndhuwur taman dolanan. Basket minangka olahraga Olimpiade. Loro tim sing ana 5 wong main ing papan dolanan 28 × 15 m.

Kejuaraan donya pria kaping pisanan dianakake ing taun 1950, lan ing taun 1953 iku juara wanita. Saiki dianakake saben patang taun. Kompetisi paling bergengsi ing antarane tim nasional negara yaiku Olimpiade, Kejuaraan Basket Dunia, lan ing antarane klub - Kejuaraan NBA lan Eropa - Euroleague ULEB, Piala Euro lan Piala Nelpon FIAA.

Peneliti ing jaman kuna wis suwe ngelingake manawa, ing macem-macem negara lan ing macem-macem jaman, dadi game lan nyenengake kanthi obyek sing dibunderake. Yen kanggo bocah-bocah iku mung seneng-seneng, mula wong-wong dewasa dadi ritual simbolis. Lan mung saka awal abad kaping 20, peradaban manungsa wiwit nggunakake game minangka hiburan kanggo ngowahi awak lan wujud fisik, lan banjur dadi kompetisi olahraga, loro ing tingkat amatir lan profesional.