Basket 3D Models

Model 3D » Olahraga 3D Models » basketball

Nuduhake 1-24 asil 45

Model 3D ing basket Flatpyramid.

Basket - olah raga tim olahraga kanthi werni bal sing di buwang kanthi tangan ing cincin kanthi basket (basket), tetep ing tameng ing ketinggian 3 meter 5 inci (kaki 10) ing ndhuwur playground. Basketball minangka olahraga Olimpiade. Loro tim saka wong 5 lagi main ing papan dolanan 28 × 15.

Kejuaraan dunia pertama kaloro dianakaké ing 1950, lan ing 1953 iku wanita. Saiki dianakaké saben patang taun. Kompetisi paling bergengsi ing tim nasional yaiku Olimpiade, World Basketball Championship, lan ing antarane klub - NBA lan Eropa Championship - Euroleague ULEB, Piala Euro lan Piala FIAA Calling.

Peneliti ing jaman kuna wis suwe ngelingake manawa, ing macem-macem negara lan ing macem-macem jaman, dadi game lan nyenengake kanthi obyek sing dibunderake. Yen kanggo bocah-bocah iku mung seneng-seneng, mula wong-wong dewasa dadi ritual simbolis. Lan mung saka awal abad kaping 20, peradaban manungsa wiwit nggunakake game minangka hiburan kanggo ngowahi awak lan wujud fisik, lan banjur dadi kompetisi olahraga, loro ing tingkat amatir lan profesional.