Bentley 3D Models

Nuduhake kabeh asil 21

Model Bentley 3D dituduhake ing Flatpyramid. Ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake sajarah merek mobil mewah iki.

Bentley Motors Ltd. - Perusahaan otomotif Inggris sing spesialisasine produksi mobil mewah. Wiwit taun 1998, bagean saka klompok Volkswagen Jerman sing prihatin.

Sajarah Bentley ing Inggris mulai ing Januari 18, 1919, nalika Walter Owen Bentley (lair ing Walter Owen Bentley), bebarengan karo Frank Burgess lan Harry Varley ngembangake mobil pertamane.

Ing 1922, mobil-mobil Bentley menangaké pamenang Piala Turis lan setahun sawisé salah sawijiné wakil saka seri mulia iki dadi papat ing Le Mans.

Ing pungkasan taun 1930, Bentley ngluncurake model sing paling bergengsi - 8L. Dheweke dadi "lagu angsa" perusahaan kasebut independen.

Model Bentley 3D paling populer:

  • Mulsanne
  • Brooklands
  • Azure
  • Flying spur
  • GT Speed
  • Supersports
  • GT
  • GTC

Ing wulan Juli 2011, perusahaan kasebut ngumumake tujuwane kanggo ngeculake kawitan (ora ngetung "Bentley Dominator") silang.

Jeneng resmi SUV serial pisanan - Bentayga. Regane sawetara mobil bisa nganti 600,000 euro. Contone, salah sawijining pilihan yaiku nonton Breitling Tourbillion ing kabin. Kuota 3,600 mobil kanggo 2016 wis entek ing pertengahan 2015. 500 mobil pisanan nampa sebutan First Edition. Sing duwe mobil pertama yaiku Ratu Elizabeth II.

Kaya meh 100 taun kepungkur, Bentley nggunakake tenaga kerja manual akeh kanggo produksi mobil. Miturut Kepala Insinyur Rolf Fratch: "Kita nggawe mobil 95% kanthi manual, mula regane bisa ditrapake."

Produksi mobil Bentley Mulsanne mbutuhake minggu 9 utawa jam 550.

Nglungguhi salons karo kulit dileksanakake mung kanthi tangan. Salon Continental GT perlu kulit lembu 11-12, lan Mulsanne 17-18. Kajaba iku, Bentley migunakake eksklusif kulit sapi saka Skandinavia lan Bayern. Kanggo nyegah salah siji salon sampeyan perlu babagan meter 135 saka thread lan sampeyan kudu nggawe jahitan 3800, sing dadi nganti jam 37. Nalika nggulung roda kemudi kulit digunakake teknologi komplek nggunakake rong jarum lan proses njupuk saka jam 5 nganti 15.