Bentley 3D Models

Nuduhake kabeh asil 21

Model Bentley 3D dituduhake ing Flatpyramid. Ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake sajarah merek mobil mewah iki.

Bentley Motors Ltd. - Perusahaan otomotif Inggris khusus ing produksi mobil mewah. Wiwit 1998, bagéan saka Jerman Group Volkswagen.

Sajarah Bentley ing Inggris mulai ing Januari 18, 1919, nalika Walter Owen Bentley (lair ing Walter Owen Bentley), bebarengan karo Frank Burgess lan Harry Varley ngembangake mobil pertamane.

Ing 1922, mobil-mobil Bentley menangaké pamenang Piala Turis lan setahun sawisé salah sawijiné wakil saka seri mulia iki dadi papat ing Le Mans.

Ing pungkasan 1930, Bentley ngetokake model paling bergengsi - 8L. Dheweke dadi "swan lagu" saka perusahaan kasebut minangka independen.

Model Bentley 3D paling populer:

  • Mulsanne
  • Brooklands
  • Azure
  • Flying spur
  • GT Speed
  • Supersports
  • GT
  • GTC

Ing Juli 2011, perusahaan ngumumake niat kanggo ngeculake sing pisanan (ora ngitung "Bentley Dominator") silang.

Jeneng resmi seri SUV pisanan - Bentayga. Biaya sawetara mobil bisa nganti 600,000 euros. Contone, salah sijine pilihan yaiku watch Breitling Tourbillion ing kabin. Jumlah kuota 3,600 kanggo 2016 wis direhake ing pertengahan 2015. Mobil 500 pisanan sing ditampa yaiku First Edition. Pemilik mobil pertama yaiku Ratu Elizabeth II.

Kaya meh 100 taun kepungkur, Bentley migunakake maneka tenaga manual ing produksi mobil. Miturut Kepala Engineer Rolf Fratch: "We nggawe mobil 95% kanthi manual, supaya angka kasebut diyakini."

Produksi mobil Bentley Mulsanne mbutuhake minggu 9 utawa jam 550.

Nglungguhi salons karo kulit dileksanakake mung kanthi tangan. Salon Continental GT perlu kulit lembu 11-12, lan Mulsanne 17-18. Kajaba iku, Bentley migunakake eksklusif kulit sapi saka Skandinavia lan Bayern. Kanggo nyegah salah siji salon sampeyan perlu babagan meter 135 saka thread lan sampeyan kudu nggawe jahitan 3800, sing dadi nganti jam 37. Nalika nggulung roda kemudi kulit digunakake teknologi komplek nggunakake rong jarum lan proses njupuk saka jam 5 nganti 15.