Model Billiards 3D

Model 3D » Olahraga 3D Models » Billiards

Nuduhake kabeh asil 8

Billiard - jeneng kolektif sawetara game dewan kanthi aturan sing beda, uga tabel khusus nalika game kasebut ditindakake.

Ciri khas saka kabeh game bilyar yaiku gerakan bal ing lumahing, kanthi nransfer sawijining pituduh akselerasi menyang piranti kasebut liwat stroke langsung ing arah longitudinal rod.

Kamar sing dilengkapi dolanan - kamar Billiard.

Game bal-balan nirlaba nimbang India utawa China.

Wektu game main biliar ora bisa diatur kanthi akurat. Mung dingerteni, kayata catur, iku kuno banget, lan biliar kalebu Asia, miturut sawetara - India, miturut liyane - China. Ing Eropa, sanajan sadurunge game billiard modern, prinsip-prinsip kasebut bisa ditemokake ing sawetara game sing wis ana.

Game kasebut beda karo massa bal, diameteripun, ukuran meja lan ora ana kanthongane.

  • Carom (Basa Perancis)
  • Biliar Rusia
  • Snooker (Inggris)
  • Kolam renang (Amérika)

Format file model 3D sing paling populer: .3ds .dxf .fbx .c4d .tearance .obj