Model Billiards 3D

Model 3D » Olahraga 3D Models » Billiards

Nuduhake kabeh asil 8

Billiard - jeneng kolektif sawetara papan game kanthi aturan sing beda, uga tabel khusus ing game kasebut.

Ciri khas saka kabeh game bilyar yaiku gerakan bal ing lumahing, kanthi nransfer sawijining pituduh akselerasi menyang piranti kasebut liwat stroke langsung ing arah longitudinal rod.

Kamar dilengkapi kanggo muter - Kamar biliar.

Game bal-balan nirlaba nimbang India utawa China.

Wektu penampilan game biliar ora bisa disetel kanthi akurat. Punika namung dipunmangertosi bilih, kados catur, punika kuno, lan biliar punika asal Asia, miturut sapérangan - India, miturut sanès - Tiongkok. Ing Eropah, sanajan sadurunge game billiard modern, prinsip kasebut bisa ditemokake ing sawetara game sing wis ana.

Game kasebut beda-beda ing werni-werni, yaiku diameter, ukuran meja lan kehadiran (ora ana) kanthong.

  • Carom (Basa Perancis)
  • Biliar Rusia
  • Snooker (Inggris)
  • Kolam renang (Amérika)

Format file model 3D paling populer: .3ds .dxf .fbx .c4d .texture .obj