Model BMW 3D

Nuduhake kabeh asil 14

BMW AG ("Bavarian Motors") yaiku produsen mobil, motor, mesin, lan sepeda motor Jerman. Motto perusahaan kasebut yaiku "Driving pleasure". Ing negara sing nganggo basa Inggris, sampeyan uga bisa nemokake motto kaya mangkene: "Ultimate Driving Machine". Kompetor utama BMW di pasar mobil yaiku Mercedes-Benz. BMW uga bertanding karo Audi lan Lexus.

Seniman 3D seneng nggawe model BMW 3D amarga mobil iki kondhang karo gaya kasar lan pengalaman nyandu sing banget emosional. BMW nggunakake klasifikasi numerik kanggo mobil kaya 5 Series (BMW 525, 550) utawa Seri 3 (BMW 330i, 340).
On Flatpyramid sampeyan bakal gampang nemokake kabeh model BMW 3D, sing digawe nganggo bantuan saka Vray, 3ds Max, Maya lan liya-liyane. Nanging yen sampeyan pengin sawetara jinis mobil tartamtu, sampeyan bisa ndandani modem 3D khusus saka pakar kami.