Model BMW 3D

Nuduhake kabeh asil 13

BMW AG ("Bavarian Motors") minangka pabrikan mobil Jerman, motor, mesin, lan sepeda. Motto perusahaan kasebut yaiku "Kesenengan nyopir". Ing negara sing nganggo basa Inggris, sampeyan uga bisa nemoni motto kasebut: "Mesin Mengemudi Ultimate". Pesaing utama BMW ing pasar mobil yaiku Mercedes-Benz. BMW uga saingan karo Audi lan Lexus.

Seniman 3D seneng nggawe model BMW 3D amarga mobil iki kondhang karo gaya kasar lan pengalaman nyandu sing banget emosional. BMW nggunakake klasifikasi numerik kanggo mobil kaya 5 Series (BMW 525, 550) utawa Seri 3 (BMW 330i, 340).
On Flatpyramid sampeyan bakal gampang nemokake kabeh model BMW 3D, sing digawe nganggo bantuan saka Vray, 3ds Max, Maya lan liya-liyane. Nanging yen sampeyan pengin sawetara jinis mobil tartamtu, sampeyan bisa ndandani modem 3D khusus saka pakar kami.