Model Buick 3D

Nuduhake kabeh asil 5

Buick (Divisi Buick Motor), divisi General Motors Corporation. Kantor pusat ing Flint (cedhak Detroit).

Ing 1902, David Buick ngedegaké perusahaan otomotif Buick Motor Car Company, nandur modal ing 100 ewu dolar sing ditampa saka perjanjen mantan perusahaane.

Perusahaan iki miwiti mobil pisanan saka desain pangadegé ing 1903. Nyuwun dhukungan financial saka W. Durant lan J. Whiting, insinyur bakat, tukang dagang Buick mbebayani banget mbebayani. Nganti 1908 dheweke tetep dadi anggota dewan direksi.

Dirilis ing 1904, model B nduweni mesin silinder rong, sing ana ing sangisore kursi ngarep, supaya "hood" ngarep karo "radiator" protruded mung minangka hiasan (radiator persegi panjang ana ing ngisor).

Ing silinder 6 pisanan "Buick" muncul ing 1914, lan ing 1931, mesin silinder 8 dipasang ing kabeh mobil merek iki. Model cabang bebarengan karo Chevrolet lan Pontiacs wis dadi simbol gaya Amerika ing industri otomotif.

Buick pasca-perang (1946) didhasarake ing awak pra-perang sing paling anyar lan bedha karo model 1942 utamane amarga lapisan radiator lan trim sing disederhanakake. Nanging, uga ana lambang anyar - "bom ing dering": iku bisa ngenali model pasca perang kanthi cepet.

Model Buick 3D:

  • Lacrosse
  • Enclave
  • Regal 2011
  • Cascada
  • maneh
  • Envision