Chrysler 3D Models

Nuduhake kabeh asil 14

Latar mburi model Chrysler 3D:

Chrysler minangka perusahaan otomotif Amerika.

Wiwit awal taun 2014, 100% ana ing kendali Fiat babagan otomotif Italia. Sawise pati Sergio Markionne tanggal 25 Juli 2018 (sekaligus dadi manajer umum lan CEO Fiat), Michael Manley diangkat dadi CEO anyar, John Elkann diangkat dadi Presiden (Ketua). Ing wulan Januari 2014, sawise nggabungake saham 100% ing Chrysler Amerika, dewan direksi Fiat mutusake nggawe tukang mobil anyar - Fiat Chrysler Automobiles, kanthi kantor pusat ing Walanda.

Pabrik iki ngasilake mobil penumpang saka merek Chrysler, SRT, RAM, Dodge lan Jeep, lan sadurunge Plymouth, DeSoto, Imperial lan Eagle, lan maneka komponen. Ana departemen sing beda ing perusahaan kasebut. Produk elektronik lan aerospace uga diprodhuksi. Markas Besar ing Auburn Hills (MI).

Perusahaan iki didegaké ing 1924 dening insinyur lan pengusaha Walter Percy Chrysler minangka asil saka reorganisasi Maxwell Motor (sing salajengipun diserap Chalmers Motor, didegaké ing 1908) lan Willys Overland. Ing 1924, mobil silinder 6 sing pisanan dirilis. Pembelian ing perusahaan 1928 saka perusahaan Dodge sukses banget, perusahaan kasebut langsung nggawa perusahaan menyang jajaran perusahaan mobil terkemuka Amerika. Ing taun sing padha, merek Plymouth lan DeSoto diluncurake.

Perusahaan iki kapérang saka unit-unit kawicaksanan pamisahan semi-mandiri, kalebu:

  • Chrysler - mobil, minivan;
  • Dodge - mobil, minivan, silang, lan SUV;
  • Truk Ram - pickup lan kendaraan komersial;
  • Jeep - silang, SUV lan SUV;
  • SRT - versi mobil teknologi tinggi;
  • MOPAR - versi modifikasi mobil, SUV lan pickup saka Chrysler, Dodge, Ram, Jeep lan Fiat. (wiwit 2012); suku cadang kanggo mobil badhan;

Paling populer Chrysler 3D Model:

  • 300
  • 1955 Imperial
  • 200
  • 1936 Airflow