Chrysler 3D Models

Nuduhake kabeh asil 14

Latar mburi model Chrysler 3D:

Chrysler minangka perusahaan otomotif Amerika.

Saka awal 2014, iku 100% ing kontrol Fiat keprihatinan Italia. Sawisé matine Sergio Markionne ing Juli 25, 2018 (bebarengan manajer lan CEO saka Fiat), Michael Manley diangkat dadi CEO anyar, John Elkann diangkat dadi Presiden (Ketua). Ing Januari 2014, sawise nggabungake saham 100 ing Amerika Chrysler, dewan direktur Fiat mutusaké kanggo nggawe produsen mobil sing durung karuan - Fiat Chrysler Automobiles, kanthi markas ing Walanda.

Pabrik iki ngasilake mobil penumpang saka merek Chrysler, SRT, RAM, Dodge lan Jeep, lan sadurunge Plymouth, DeSoto, Imperial lan Eagle, lan maneka komponen. Ana departemen sing beda ing perusahaan kasebut. Produk elektronik lan aerospace uga diprodhuksi. Markas Besar ing Auburn Hills (MI).

Perusahaan iki didegaké ing 1924 dening insinyur lan pengusaha Walter Percy Chrysler minangka asil saka reorganisasi Maxwell Motor (sing salajengipun diserap Chalmers Motor, didegaké ing 1908) lan Willys Overland. Ing 1924, mobil silinder 6 sing pisanan dirilis. Pembelian ing perusahaan 1928 saka perusahaan Dodge sukses banget, perusahaan kasebut langsung nggawa perusahaan menyang jajaran perusahaan mobil terkemuka Amerika. Ing taun sing padha, merek Plymouth lan DeSoto diluncurake.

Perusahaan iki kapérang saka unit-unit kawicaksanan pamisahan semi-mandiri, kalebu:

  • Chrysler - mobil, minivan;
  • Dodge - mobil, minivan, crossovers lan SUV;
  • Truk Ram - pickup lan kendaraan komersial;
  • Jeep - salib, SUV lan SUV;
  • SRT - versi mobil-mobil berteknologi tinggi;
  • MOPAR - versi modifikasi mobil, SUV lan pickup saka Chrysler, Dodge, Ram, Jeep lan Fiat. (wiwit 2012); nyisakke suku cadang kanggo montor;

Paling populer Chrysler 3D Model:

  • 300
  • 1955 Imperial
  • 200
  • 1936 Airflow