Video 3D Models

Nuduhake 1-24 asil 56

Video kasebut minangka teknologi elektronik kanggo formasi, rekaman, pengolahan, transmisi, panyimpenan, lan reproduksi gambar sing obah, adhedhasar prinsip-prinsip televisi, lan uga karya audiovisual sing kacathet ing media fisik.

Rekaman video minangka teknologi elektronik kanggo ngrekam informasi visual sing disajikake ing wangun sinyal utawa stream digital data ing media fisik kanggo nyimpen informasi kasebut lan kemungkinan pemutaran lan tampilan sabanjuré ing piranti output (monitor, layar utawa tampilan). Asil kasebut minangka videogram utawa videogram.

Sadurunge era digital, resolusi horisontal sistem rekaman video analog diukur ing baris televisi vertikal kanthi nggunakake tabel test televisi khusus lan nuduhake nomer unsur ing garis gambar video, gumantung karakteristik frekuensi piranti rekaman. Resolusi vertikal ing gambar dilebokake ing standar dekomposisi lan ditemtokake kanthi jumlah garis.