Model Elektronik liyane 3D

Model 3D » Model 3D Elektronik » Liyane Electronics

Nuduhake 1-24 asil 59

Sampeyan bisa nemokake model elektronik liyane ing 3D Flatpyramid.

Model 3D liyane saka Elektronika kalebu audio kayata headphone MP3 pemain iPod sound system boombox speaker sistem swara.

Area elektronik kasebut bisa dibédakaké:

fisika (microcosm, semikonduktor, ombak elektromagnetik, magnetisme, arus listrik, lan liya-liyane) - bidang sains ing ngendi proses-proses ing partikel sing diisi,
Elektronik konsumen - piranti lan peralatan elektronik rumah tangga sing nggunakake tegangan listrik, arus listrik, medan listrik utawa gelombang elektromagnetik. (Contone, TV, ponsel, wesi, lampu, kompor listrik, .. lan liyane.).
Generasi, transportasi lan konsumsi listrik, peralatan listrik listrik dhuwur (contone, motor elektrik, lampu listrik, pembangkit listrik), sistem pemanas listrik, saluran listrik.
Mikroelektronika - piranti elektronik sing nggunakake microchips minangka elemen aktif:
optoelektronik - piranti sing nggunakake arus listrik lan foton,
Peralatan audio-video - piranti kanggo amplifikasi lan ngowahi gambar swara lan video
digital mikroelektronik - piranti ing mikroprosesor utawa chip logika. Contone, kalkulator elektronik, komputer, TV digital, ponsel, printer, robot, panel kontrol peralatan industri, alat transportasi, lan peralatan rumah tangga lan industri liyane.
Piranti elektronik bisa uga kalebu macem-macem bahan lan lingkungan ing ngendi panggunaan sinyal elektris dumadi kanthi nggunakake proses fisik sing beda. Nanging ing piranti apa waé, kudu ana sirkuit listrik.

Akeh disiplin ilmiah saka universitas-universitas teknik sing dikarepake kanggo nyinaoni macem-macem aspek elektronika.