Model Elektronik liyane 3D

Model 3D » Model 3D Elektronik » Liyane Electronics

Nuduhake asil 1-24 saka 59

Sampeyan bisa nemokake model 3D Elektronik Liyane ing Flatpyramid.

Model 3D liyane saka Elektronika kalebu audio kayata headphone MP3 pemain iPod sound system boombox speaker sistem swara.

Area elektronik kasebut bisa dibédakaké:

fisika (mikrokosmos, semikonduktor, gelombang elektromagnetik, magnetisme, arus listrik, lan liya-liyane) - bidhang ilmu nalika proses sing ditrapake karo partikel berisi
Elektronik konsumen - piranti elektronik rumah tangga lan piranti sing nggunakake voltase listrik, arus listrik, medan listrik utawa gelombang elektromagnetik. (Contone, TV, ponsel, wesi, bohlam, kompor listrik, .. lan liya-liyane.).
Energi - generasi, transportasi lan konsumsi listrik, peralatan listrik sing kuat (contone, motor listrik, lampu listrik, pembangkit listrik), sistem pemanas listrik, saluran listrik.
Mikroelektronik - piranti elektronik sing nggunakake microchip minangka unsur aktif:
optoelektronika - piranti sing nggunakake fluks arus listrik lan foton,
Peralatan audio-video - piranti kanggo nambah lan ngonversi gambar swara lan video
mikroelektronika digital - piranti ing mikroprosesor utawa chip logika. Contone, kalkulator elektronik, komputer, TV digital, telpon seluler, printer, robot, panel kontrol peralatan industri, sarana transportasi, lan piranti rumah tangga lan industri liyane.
Piranti elektronik bisa uga kalebu macem-macem bahan lan lingkungan ing ngendi panggunaan sinyal elektris dumadi kanthi nggunakake proses fisik sing beda. Nanging ing piranti apa waé, kudu ana sirkuit listrik.

Akeh disiplin ilmiah saka universitas-universitas teknik sing dikarepake kanggo nyinaoni macem-macem aspek elektronika.