Model Fisika 3D

Nuduhake kabeh asil 6

Model Fisika 3D lan teknologi sing gegandhengan ing Flatpyramid.

Fisika minangka bidang ilmu alam: ilmu sing paling gampang lan sabanjure hukum umum sing umum, saka materi, struktur lan gerak. Hukum fisika minangka basis saka kabeh ilmu alam.

Tembung "fisika" pisanan muncul ing tulisan salah sawijining pemikir jaman kuno sing paling gedhe - Aristoteles (abad IV SM). Wiwitane, istilah "fisika" lan "filsafat" padha sinonim, amarga kaloro disiplin kasebut adhedhasar kepinginan kanggo nerangake ukum babagan fungsi Alam Semesta. Nanging, minangka asil saka revolusi ilmiah ing abad XVI, fisika berkembang dadi cabang ilmiah independen.

Ing jagad modern, pentinge fisika pancen dhuwur banget. Kabeh sing mbedakake masarakat modern saka masarakat ing abad kepungkur, katon minangka asil saka aplikasi praktis panemuan fisik. Mula, panliten ing bidang elektromagnetisme nyebabake kedadeyan telpon lan, mengko, telpon seluler, panemuan ing termodinamika ngidini nggawe mobil, pangembangan elektronik nyebabake komputer. Pangembangan fotonik bisa menehi kesempatan kanggo nggawe komputer anyar - fotonik - dhasar lan peralatan fotonik liyane, sing bakal ngganti peralatan elektronik sing wis ana. Pangembangan dinamika gas nyebabake munculé kapal terbang lan helikopter.

Format fisika 3D format-format: 3ds, max, dxf, fbx, br4, obp, c4d, dae, lwo, ma, mb, 3dm, hrc, xsi, wrl, wrz, obj