Model Fisika 3D

Nuduhake kabeh asil 6

Model Fisika 3D lan teknologi sing gegandhengan ing Flatpyramid.

Fisika minangka bidang ilmu alam: ilmu sing paling gampang lan sabanjure hukum umum sing umum, saka materi, struktur lan gerak. Hukum fisika minangka basis saka kabeh ilmu alam.

Istilah "fisika" pisanan muncul ing tulisan salah sawijining pemikir paling gedhe ing jaman kuna - Aristoteles (abad IV SM). Wiwitane, istilah "fisika" lan "filsafat" padha sinonim, amarga loro disiplin kasebut adhedhasar kepinginan kanggo nerangake hukum-hukum fungsi Universe. Nanging, minangka akibat saka revolusi ilmiah abad XVI, fisika berkembang dadi cabang ilmiah sing independen.

Ing donya modhèrn, pentingé fisika dhuwur banget. Kabeh sing mbedakake masyarakat modern saka masyarakat ing jaman kepungkur, muncul minangka asil aplikasi praktis penemuan fisik. Mangkono, riset ing bidang elektromagnetisme nyebabake munculé telpon lan, sabanjure, telpon seluler, penemuan ing termodinamika ngidini nggawe otomobil, pangembangan elektronika mimpin kedadeyan komputer. Perkembangan fotonika bisa menehi kesempatan kanggo nggawé komputer fotonik - fotonik anyar lan peralatan photonik liyane, sing bakal ngganti piranti elektronik sing ana. Perkembangan dinamika gas nyebabake munculna pesawat lan helikopter.

Format fisika 3D format-format: 3ds, max, dxf, fbx, br4, obx, c4d, dae, lwo, ma, mb, 3dm, hrc, xsi, wrl, wrz, obj