GMC 3D Models

Nuduhake kabeh asil 8

Model GMC 3D ing Flatpyramid.

GMC, sadurungé GM Truck and Coach lan GMC Truck, iku divisi saka General Motors, uga minangka merek mobil sing diprodhuksi. Ing merek sampeyan bisa nemokake truk, SUV, pickup lan van. Perusahaan iki beroperasi ing Amerika Utara lan ing Timur Tengah. Ing 2010, mobil 408,314 diprodhuksi ing sangisore merek, yaiku 57% luwih dhuwur tinimbang taun sadurunge.

Ing 1901, Max Grabowski nggawe perusahaan mobil sing disebut Rapid Motor Vehicle Company. Model pertama perusahaan yaiku truk Rapid. Awalé, perusahaan ngasilake truk ringan lan kelas menengah. Ing 1908, perusahaan kasebut minangka bagean saka keprihatinan General Motors. Sampeyan dianggep perusahaan bakal dadi pusat divisi kargo saka keprigelan. Ing taun sing padha, GM entuk Reliance Motor Car Company. Loro-lorone perusahaan digabungake ing 1911 dadi struktur tunggal, GMC Truck. Ing 1912, perusahaan gabungan ngasilake 22 ewu mobil.

Ing 1916, perusahaan nyathet rekaman: GMC Truck nyabrang negara kasebut ing dina 30. Ing 1926, rekor anyar disetel: lelungan saka New York menyang San Fransisco didhurung dening truk ing dina 5 lan menit 30.

Format file GMC 3D: 3ds, max, fbx, c4d, lwo, ma, mb, hrc, xsi, obj