Guns 3D Models

Nuduhake 1-24 asil 127

Model Guns 3D salah sawijining kategori paling populer ing kalangan model 3D.

Guns, senjata api - senjata gunikal, kanggo nggedhekake lan nggeser projectile (tambang, peluru) saka tong sampah sing dipigunakaké kanggo ngekang tekanan gas sing diprodhuksi sajrone pembakaran propelan (bubuk) utawa campuran combustible khusus. Nggabungake sarana kehancuran langsung (cangkang artileri, tambang, peluru) lan sarana mbuwang menyang target (gun, mortir, senapan mesin, lan liya-liyane). (Dening tandha kaping pindho uga bisa dianggep minangka jinis lempitan senjata). Iki dipérang dadi artileri, senjata cilik, lan peluncur granat.

Sacara resmi, sistem peluncuran roket macem-macem kalebu senjata api.

Senjata pisanan (tengkorak "tumbak") - muncul ing China, dicathet ing 1132.

Sacara resmi percaya yen senapan jumeneng ing abad XIV ing Eropa nalika pangembangan teknologi ngidini panggunaan bedhil bedhil. Iki nyatakake jaman anyar ing militèr - muncule artileri, kalebu cabang artileri - artileri manual.

Sampel pertama saka pistol kasebut relatif kurang cendhak utawa pipa tembaga, sing diapit ing salah sawijining ujung, sing kadhangkala diakhiri ing rod (kayata logam utawa dadi poros). Pipa tanpa rod ditempelake ing kothak, sing kira-kira diproses deck kayu.

Miturut kaliber senjata, kerang dibagi dadi:

  • tipe kaliber - peluru;
  • tipe subkaliber - tabung, pecahan.

Miturut metode eksekusi, kerang dibagi dadi:

  • cangkang - gadhah cangkang tembaga, perak nikel, tompak utawa bimetallic sing ngemot komponen liya saka projectile;
  • tanpa enclosures - saka logam alus (timbal, wesi timbal, kurang asring timah, etc), saka logam keramik.

Kanthi cara ngukur target, kerang dibagi dadi:

  • biasa - marang striking, mbentuk saluran tatu malah (waca. Tatu gunshot);
  • expansive - mbukak utawa ambruk nalika ngetokake alangan kanggo ngoptimalake transfer energi kinetik menyang jaringan lan entuk aksine sing mandheg.
  • Khusus - dirancang kanggo nindakake tugas khusus: piercing armor, tracer, incendiary, sighting lan kombinasi.
  • traumatis - kanthi daya penetrating kurang, ora dimaksudake kanggo nimbulaké pati. Iki digawe saka bahan elastis (karet) kanthi bobot spesifik sing relatif kurang.

Miturut prinsip automation reloading:

  • Self-loading
  • otomatis
    • Sejatine minangka senjata otomatis (didhukung dening energi bubuk gas).
    • Senjata karo sumber energi njaba (contone, Minigun).
  • Multiple guns and revolvers.

Guns 3D kanthi tujuan:

  • Rifles (shotguns, carbines)
  • Otomatis (senapan serbu)
  • Senapan kobong
  • Senapan mesin arupa senjata api, ditondoi kanthi keruwetan dhuwur
  • Pistol
  • Revolvers
  • Senjata khas