Guns 3D Models

Nuduhake asil 1-24 saka 100

Model Guns 3D salah sawijining kategori paling populer ing kalangan model 3D.

Senapan, senjata api - gaman kinetik, kanggo akselerasi lan ngetokake proyektil (tambang, peluru) saka tong laras digunakake tekanan tekanan gas sing diproduksi sajrone pembakaran propelan (bubuk) utawa campuran khusus kobong. Nggabungake alat kanggo ngrusak langsung (cangkang artileri, tambang, peluru) lan cara mbuwang menyang target (bedhil, mortir, senapan mesin, lsp). (Kanthi tandha kaping pindho, bisa uga dianggep minangka jinis mbuwang gaman.) Dipérang dadi artileri, senjata cilik, lan peluncur granat.

Sacara resmi, sistem peluncuran roket macem-macem kalebu senjata api.

Senapan pertama (pring "tombak murub" - prototipe ngesot tangan) muncul ing China, direkam ing taun 1132.

Secara resmi dipercaya manawa bedhil muncul ing abad XIV ing Eropa nalika pangembangan teknologi ngidini nggunakake energi bubuk mesiu. Iki minangka jaman anyar ing militer - munculé artileri, kalebu cabang artileri kapisah - artileri manual.

Sampel pertama saka pistol kasebut relatif kurang cendhak utawa pipa tembaga, sing diapit ing salah sawijining ujung, sing kadhangkala diakhiri ing rod (kayata logam utawa dadi poros). Pipa tanpa rod ditempelake ing kothak, sing kira-kira diproses deck kayu.

Miturut kaliber senjata, kerang dibagi dadi:

  • jinis kaliber - peluru;
  • jinis subkaliber - tabung, fraksi.

Miturut metode eksekusi, kerang dibagi dadi:

  • cangkang - duwe tembaga, perak nikel, tompak utawa cangkang bimetal sing ngemot komponen proyektil sing isih ana;
  • tanpa lampiran - saka logam alus (timbal, paduan timah, kurang asring timah, lsp), saka keramik logam.

Kanthi cara ngukur target, kerang dibagi dadi:

  • biasane - nalika mogok, nggawe saluran sing rata (waca. Gunshot luka);
  • jembar - mbukak utawa ambruk nalika ngganggu alangan supaya bisa maksimalake transfer energi kinetik menyang jaringan lan supaya bisa mungkasi tumindak maksimal.
  • khusus - dirancang kanggo nindakake tugas khusus: tindikan waja, tracer, incendiary, sighting lan kombinasi.
  • traumatik - kanthi kekuwatan nembus sing sithik, ora kanggo nyebabake pati. Bahan kasebut digawe saka bahan elastis (karet) kanthi bobot spesifik sing cukup murah.

Miturut prinsip automation reloading:

  • Self-loading
  • otomatis
    • Sejatine minangka senjata otomatis (didhukung dening energi bubuk gas).
    • Senjata karo sumber energi njaba (contone, Minigun).
  • Multiple guns and revolvers.

Guns 3D kanthi tujuan:

  • Rifles (shotguns, carbines)
  • Otomatis (senapan serbu)
  • Senapan kobong
  • Senapan mesin arupa senjata api, ditondoi kanthi keruwetan dhuwur
  • Pistol
  • Revolvers
  • Senjata khas