Hummer 3D Models

Nuduhake asil siji

  • hummer logo 3d model 3ds max fbx c4d lwo mb mb hrc xsi obj 124233
    Hummer Logo
    $17.00
    3ds max fbx c4d lwo mb hrc xsi obj
    ...

Model Hummer 3D ing Flatpyramid.

Hummer minangka jeneng rebranding kanggo kendaraan sipil sing digawe miturut kendaraan militer HMMWV.

Filsafat wadhangan kendaraan sing bisa lumaku ing dalan gedhe lan dalan sing ditrima ing sangisore kondisi perang, dilahirake lan dilakoni kanthi praktek kaya nalika Perang Dunia II. "Car-soldier" - definisi hormat kaya Jeep Willys ing tentara Amerika. Sasampunipun perang, kendaraan-kendaraan supados ngirangi maneka warna tujuan dipunadopsi ing bala tentara ing sedaya negara ing donya. Ing pungkasan abad 70 abad ka-20, Pentagon ngembangake syarat tambah anyar kanggo kendaraan ing mangsa ngarep, sing dadi kendaraan umum cilik utama kanggo Angkatan Darat AS. Persyaratan utaman kanggo mobil mangsa ngarep: kahanan lalu lintas dhuwur, kalebu stabilitas longitudinal lan transverse, ukuran cilik, visibilitas, lan transportabilitas, kalebu pesawat, helikopter lan pesawat sing bisa ditransfer, linuwih lan bisa dilestarekake, kamampuan transportasi trailer, kemampuan dadi "platform" kanggo akeh modifikasi khusus.

Ing 1981, Humvee diadopsi dening Amerika Serikat lan dadi misuwur ing dunya sawise melu ing Perang Teluk nglawan Irak. Dina iki, Humvee ana ing pirang-pirang negara ing donya lan diprodhuksi ing pirang-pirang modifikasi, sing ndadekake kendaraan militer multi-tujuan.