Hummer 3D Models

Nuduhake asil siji

  • hummer logo 3d model 3ds max fbx c4d lwo mb mb hrc xsi obj 124233
    Hummer Logo
    $17.00
    3ds max fbx c4d lwo mb hrc xsi obj
    ...

Model Hummer 3D ing Flatpyramid.

Hummer minangka jeneng rebranding kanggo kendaraan sipil sing digawe miturut kendaraan militer HMMWV.

Filsafat kendaraan off-road tentara, sing bisa bepergian ing dalan gedhe lan ing njaba dalan kanthi kahanan perang, lair lan ngalami praktik sugih sajrone Perang Dunia kaping loro. "Prajurit Mobil" - definisi hormat sing kaya ngono ditampa Jeep Willys ing tentara Amerika. Sawise perang, kendaraan off-road iki kanggo macem-macem tujuan diadopsi ing tentara kabeh negara ing saindenging jagad. Ing pungkasan taun 70an abad XX, Pentagon ngembangake syarat sing luwih anyar kanggo kendaraan off-road tentara mbesuk, sing dadi kendaraan universal cilik utama kanggo Tentara AS. Syarat utama kanggo mobil mbesuk: lalu lintas dhuwur ing dalan, kalebu stabilitas longitudinal lan transversal, ukuran cilik, visibilitas, lan transportasi, kalebu pesawat terbang, helikopter lan pesawat sing bisa diowahi, keandalan lan perawatan, kemampuan ngeterake trailer, kemampuan kanggo dadi "platform" kanggo modifikasi khusus sing akeh.

Ing 1981, Humvee diadopsi dening Amerika Serikat lan dadi misuwur ing dunya sawise melu ing Perang Teluk nglawan Irak. Dina iki, Humvee ana ing pirang-pirang negara ing donya lan diprodhuksi ing pirang-pirang modifikasi, sing ndadekake kendaraan militer multi-tujuan.