Hyundai 3D Models

Nuduhake kabeh asil 7

Model Hyundai 3D minangka konglomerat Korea sing didegake dening Jung Joo-yong. Sawisé krisis finansial Asia, perusahaan kasebut nransfer sebagian bisnisé menyang bagean khusus, kalebu Hyundai Motor Group, Hyundai Department Store Group, lan Hyundai Heavy Industries Group. Jeneng "Hyundai" ditemokake saka tembung Korea ино, sing artine "modernitas"

Perusahaan pisanan saka grup iki didegaké ing 1947 minangka toko pambangunan mobil. Dheweke banjur dadi perusahaan teknik lan konstruksi. Jong Chu-Yong lan anggota keluargane wiwit aktif ing kegiatan liyane, ngembangake pangaruh liyane ing industri liyane. Minangka asil, chaebol paling gedhe ing Korea muncul.

Kanthi bantuan kontrak militer AS lan dhukungan program pembangunan infrastruktur pamaréntah, perusahaan Jong Joo-yong wis dadi perusahaan konstruksi utama ing Republik Korea. Utamane, dheweke nganakake prestasine supaya bisa mbangun 400 kilometer kilen ing antarane Seoul lan Busan. Wiwit 1965, Hyundai wiwit mlebu pasar konstruksi Guam, Thailand, lan Vietnam. Ing 1967, Hyundai Motor Company didegaké. Ing 1973 Hyundai Heavy Industries didegaké. Ing taun sabanjure, pambangunan kapal laut pisanan rampung. Ing 1983, Hyundai mlebu industri elektronika kanthi nyiptakake Hyundai Electronics (wiwit 2001, Hynix).

Wiwit 1990s ing tengah, perusahaan duwé anak perusahaan luwih saka 60 lan aktif ing manéka sektor ékonomi, kalebu otomotif, konstruksi, kimia, elektronika, layanan finansial, industri heavy, lan pembuatan galangan kapal. Ing période sing padha, dhuwité wis entuk dhuwit taunan kira-kira $ 90 milyar lan luwih saka karyawan 200,000.